Jump to content



Prolimatech megahalems και θερμοκρασιες(check-up)


foniki_mpekatsa

Recommended Posts

Exω την ψυχτρα του τιτλου συνδιασμενη με αυτον τον ανεμηστιρα : http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Nexus-Fan-120Mm-Pwm-15-5Db-500-2000Rpm-D12SL-12-PWM.htm πανω σε εναν ι 920 σε στοκ συχνοτητες.Θα ηθελα να ρωτησω αν τα temps που βλεπω ειναι νορμαλ: σε idle 38-41 και σε load με prime95 60-62.

Link to comment
Share on other sites

Exοντας κλεισει ολους του υπολοιπους ανεμιστηρες του κουτιου πιανω τους παραπανω βαθμους,τωρα που τους ξανανοιξα βλεπω 33-36 σε idle 56-58 σε prime .Ειναι οκ τωρα για στοκ συχνοτητες?Επισης ειναι λογικο με το που ανοιγω το prime απο 33 βαθμους μεσα σε ενα δευτερολεπτο να βαραει 55?

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μια χαρά μου φαίνονται οι θερμοκρασίες (οι δεύτερες που πόσταρες), πιστεύω ότι η ψύκτρα σου (μας) είναι για πιο oc καταστάσεις και σε στοκ συχνότητες δεν εντυπωσιάζει. Εντάξει και midi case έχεις, αν δεν έχεις πολύ καλό cable management για καλό airflow τις δικαιολογεί ακόμα περισσότερο. Για το δεύτερο σκέλος, μια χαρά φυσιολογικό είναι, αυτός είναι ο σκοπός του prime. Σημασία έχει στους πόσους σταθεροποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα

Link to comment
Share on other sites

σε benchtable με 21 βαθμους θερμοκρασία δωματίου έχω 32 idle και 49 load με Megahalems με έναν ανεμιστήρα @ 1600 rpm @ 1,15Vcore

τι ρευματάκι τον ταίζεις?

αν είναι στο auto και δίνει 1.27+? :rubik:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.