Jump to content



Remote control για T7900


brikolakas

Recommended Posts

Χαλασε το remote των ηχειων Τ7900 (τα Creative 7.1).Το volume control ανεβοκατεβαζει τον ηχο μονο του.Το βαζεις σε ενα σημειο να παιξει,και μετα απο λιγο κατεβαινει ο ηχος η αυξανει αποτομα.Δεν μπορεις με τιποτα να τον κρατησεις σταθερο τον ηχο.Υπαρχει περιπτωση να βρω πουθενα μονο το remote control γιατι τα ηχεια προς το παρων δουλευουν οκ και ειναι κριμα να φυγουν απο το παραθυρο μονο για το remote.Αυτο το πραμα γινεται εδω και αρκετοοο καιρο,απλα σημερα εφτασα στο αμην:suicide::wall::giveup:

Το ανοιξα το remote μπας και ειχε σκονη μεσα στο ποτενσιομετρο,τι φυσηγμα εφαγε τι καθαρισμα...αυτο το χαβα του.Αν το πιασω απο το καλωδιο και το κουναω σαν εκρεμες το πλαστικο αλλαζει ο ηχος(το volume):fie:Αυτο στη εικονα ειναι.Αν υπαρχει κανα μαγαζι Θεσσαλονικη η εστω οπουδηποτε(EU/US) που να το στελνει την ευχη μου να εχεται.

controly.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Βρισκόμουν στην ίδια θέση με τη δικιά σου πριν δυο χρόνια, με τα αντίστοιχα t7700. Aνταλλακτικα , όσο και αν είχα ψάξει δεν είχα βρει, ακόμα και στην ίδια την αντιπροσωπεία της creative ρώτησα μέσω mail, αλλά δεν είχαν. Το άνοιξα να το καθαρίσω με φύσηγμα, μπατονέτες/οινοπνευμα - αν και δεν είχε σκόνες - αλλά και πάλι τπτ. Το πήγα τέλος σε μαγαζί με ηλεκτρονικά, του είπα πώς το καθάρισα και μου είπε ότι δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος, και τέλος μου είπε ότι θα δοκίμαζε να άλλαζε αυτό που αλλάζει την ένταση στο subwoofer -μια που αυτο δεν είχε πρόβλημα- με αυτό της γενικής έντασης, δλδ το πάνω με το κάτω. Την άλλη μέρα που πήγα να το πάρω, μου είπε ότι δεν μπορούσε να τα αλλάξει - χωρίς πιθανόν να χαλάσει κάτι- και απλά μου το καθάρισε και δεν μου πήρε λεφτά. Τον ευχαρίστησα και εφυγα. Οταν το δοκίμασα σπίτι μου, έπαιζε μια χαρά σαν καινούριο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Εχουν περασει 2 χρόνια απο τότε -συνολικά 7- και όλα είναι μια χαρά, οπότε μην αγχώνεσαι ένα καθαρισματάκι θέλει. Τώρα τι είδους καθαρισματάκι δεν ξέρω. Πήγαινέ το σε κανα ηλεκτρονικο και λογικά θα σου πάρει κανα 10 ευρω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.