Jump to content



ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ


SCREPTOS

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, εδώ θα ήθελα να πούμε γνώμες και εμπειρίες,tips και tricks σχετικά με την προστασία και τον καθαρισμό κακόβουλου λογισμικού. Έχω διαβάσει ένα παλιότερο θέμα αλλά μάλλον πρέπει να γραφτεί κάτι νέο, την αφορμή μου την έδωσε ένα φιλαράκι που έχει φωτογραφείο και οι υπολογιστές του είναι δόξα τον θεό πάντα γεμάτοι από κακόβουλο λογισμικό.

Σαν πρώτο θέμα που θέλω να πιάσουμε είναι η κατηγορία autorun

Την ονόμασα έτσι επειδή είμαι σίγουρος ότι όσοι έχουν κυρίως win XP όλο και κάποιον θα κώλυσαν από κάποιο usb stck η κάποιον εξωτερικό σκληρό χωρείς να τρέξουν οι ίδιοι κάτι. Έψαξα λοιπόν και βρήκα αυτά

http://autorun.moonvalley.com/enable.htm

http://antivirus.about.com/od/securitytips/ht/autorun.htm

επειδή δεν έχω πολύ εμπειρία στο κυνήγι του κακόβουλου λογισμικού άρχισα με κάτι πολύ απλό, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να γράψει κάτι πιο ολοκληρωμένο φυσικά θα τον ακούσουμε.

Έτσι λοιπόν ας κάνουμε κάποιες προτάσεις και ας συναρμολογήσουμε στο τέλος αυτό το πάζλ για ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Αν έγινα κουραστικός ζητώ συγγνώμη :crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

αυτό εδώ το έχεις διαβάσει; http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8007

αν και είναι σχετικά παλιό, ενημερώθηκε πριν κανα χρόνο και περιέχει απαντήσεις σε πολλά πιθανά ερωτήματα. (όλο το thread, όχι μόνο το πρώτο ποστ)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.