Jump to content



Chipset Cooling 4PCA3+ ????


mortisboy

Recommended Posts

Για βοηθηστε λιγο την κατασταση ρε παιδια ....γιατι εφαγα πακετο !!Πηρα ενα Giant II για την 9600ΧΤ και την πατησα...το εβαλα ωραια και καλα (θηριωδες λεμε εκανα κανα 30λεπτο να το μονταρω) και μετα ανακαλυψα οτι βρισκει στη ψυκτρα του chipset και σε ενα πυκνωτη που ειναι πανω απο την AGP ....το προβλημα με τον πυκνωτη λυθηκε..... εβγαλα τον πυκνωτη :D πλακα κανω ....εσφαξα λιγο το giant!!! Επειδη συνηθως ως τωρα ειχα μονο το nforce που εχει τρυπες... εφτιαχνα δικo custom mod cooling αλλα τωρα αυτο εχει το κολπο με τα πιαστρακια (U) και δεν θελω να χαλασω την μαμισια (εχει ακομα εγγυηση) ...και οτι heatsink εχω ειναι φαρδυ για το σημειο εκεινο!!

Για πειτε εχετε δοκιμασει κατι μου να ταιριαζει και να κανει δουλεια....η να παραγγειλω ενα block να τελιωνει η υποθεση:p

Υ.Γ Στο h@c που πηγα δεν ειδα κατι της προκοπης που να πιανει στα πιαστρακια (U)

Link to comment
Share on other sites

Soki thanks αλλα δεν με επιασες εχω ηδη παρει και βαλει το giant (το ξερω οτι δεν ζεστενεται πολυ αλλα το εχω 24/7 και δεν λεει) το ζητουμενο ειναι αν παιζει καποιο καλο chipset cooling????

Link to comment
Share on other sites

Το zalmanaki ταιριαζε τελεια στην P4P800, πρεπει να χωραει και στην epox. Με ενα fan απο πανω ειναι αξεπεραστο. Προσεχε μην παρεις παρεις ομως το νεο zalman το μπλε γιατι δεν μπαινει fan εκει..

post-40-1416070761,3182_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.