Jump to content



PC parts


Recommended Posts

2)W/D Velociraptor 300GB 10.000rpm sata2 (2 κομμάτια) με 3-4 χρόνια εγγύηση ακόμα από (e-shop) , απόδειξη αγοράς και χωρίς κανένα πρόβλημα.

3) Chellshock red ddr2 4x1GB 1150Mhz cl5 (τα καλά D9 chip) και δώρο χάλκινες ψύκτρες και για τα 4 κομμάτια.(με εγγύηση απο Πλαίσιο,κουτί)

4)ASUS Rampage Formula (s775, x48chip, DDR2) μαζί θα δώσω και χάλκινες ψύκτρες τις enzotech για mosfet και southbridge και μία ψύκτρα της thermalright hr05-ifx.+ ένα πολύ μικρό fan για την ψύκτρα στο southbridge και ένα 80αρι fan για το northbridge.(αθόρυβα και τα 2).Όλα έχουν απόδειξη αγοράς-εγγύηση από Πλαίσιο.Εννοείται πως θα δωθούν και οι εργοστασιακές ψύκτρες μαζί και για όποιον θέλει περνάω πάνω τις stock.(Και εδώ έχουμε κουτί και full παρελκόμενα)

Αυτά έμειναν....Κάνετε την προσφορά σας και ίσως να γίνουν δικά σας!Άντε να αδιάζει ο τόπος σιγά σιγά.....Α!Όλες οι aftermarket ψύκτρες δίνονται και χωριστά!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.