ultraex2005 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2010 παιδια μπορει να με βοηθησει καποιοςτρεχω prime 95 [8 πυρηνες]και ενω ξεκιναει κανονικα πχ στα 3,8full load το βλεπω με t monitor σε πραγματικο χρονο και με real temp 64δεν ξεπερναει τους 70 βαθμους τωρα εχω μια απορια ενω τρεχει prime 95 καθε 1 λεπτο πεφτει η συχνοτητα πχ παει 1800 για λιγοκαι ξαναπηγαινει 3.8 και ουτω καθεξις ...δεν κρασαρει ο υπολογιστηςετσι πρεπει να γινεται??? μηπως κανει throttle?επισης να σημειωσω τα τυπου turbo και λοιπα κολπακιατης ιντελ ειναι disableεδιτ μπορει καποιος να τρεξει ενα prime 95 με ι7 στα 3.8 να μου πει πως συμπεριφερεται?
ultraex2005 Ιούνιος 9, 2010 Author #2 Ιούνιος 9, 2010 κατι εχω βρει εδω αλλα θελει ψαξιμο σε καποιες μητρικες λεει οτι βγαζει προβλημα εγω το εχω μια το 9 μια στο 21 o multipier σε full load χωρις να υπαρχει προβλημα http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=95282 λοιπον απο οτι φαινεται το φαρμακο τουλαχιστον για μενα λεγεται multiboost και ειναι feuture του προγραματος real temp μπαινεις στο real temp.INI και βαζεις multiboost=1 και βουαλα για να μην ανεβοκαταβαινει ο multipier τουλαχιστον σε μενα σε full load εμενα προσωπικα μου εκοβε πολυ σκορ στο 3dmark vantage στο cpu γιατι δεν δουλευε ψηλα η cpu ....στα 4237 23500 τι ειναι αυτο σκορ τωρα απο οτι λεει αυτος δουλευει σταθερα το μονο που μενει να το δοκιμασω. λες να δουλεψει?
ultraex2005 Ιούνιος 14, 2010 Author #3 Ιούνιος 14, 2010 τελικα το προβλημα το ελυσα μονος μουεπρεπε να βαλω στις ρυθμισεις επιλογης ενεργειας [high performance]για να μην μου ριχνει πολλαπλασιαστη ολα καλα τωρα:jump1:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.