Jump to content



Ξαφνικα κολληματα του Η/Υ


kolofagos

Recommended Posts

Λοιπον..Επειδη ειμαι ετοιμος να κανω φονο,σας παρακαλω λυστε μου το εξης προβλημα..

Σημερα το πρωι..καθως επεζα Assassins creed 2..κολλει το πισι..ουτε μπλε οθονες,ουτε σπαστικους ηχους ουτε τιποτα..παταω το rr button και βλεπω η οθονη δεν εχει σημα..κλεινω το πισι..το ξανανοιγω ολα καλα..μεχρι που ξανακωλαει...RR και παλι..ανοιγει το πισι..το fan της 5870 στο full ,αλλα η οθονη δεν αναβει..βγαζω ram,ξαναβαζω..οκ.. Μετα απο λιγο ξανα τα ιδια..λεω..μπας και φταιει ο σκληρος? κανω format,και πριν απο λιγο που τελειωσα,ξανα τα ιδια..αρχισα τα γαλλικα....ξηλωνω τα παντα και τα ξαναβαζω..τωρα οπως βλεπετε δουλευει..αλλα το fan του cpu απο εκει που ηταν τουρμπινα αεροπλανου τωρα ειναι νανουριζμα..:hehe: Σκεφτομαι μηπως εκανα μ@κ@κι@ οταν εγκαταστησα ενα utility μεσα απο το cd ths ASUS Croshair..ηταν για να ρυθμιζω τα fan,και μολις τελειωσε η εκγατασταση,ακουω το cpu fan να σιωπαινει..Τρελαθηκα..λεω,παει θα τον καψω τον..τιμημενο. (αλλα τωρα το εκανα uninstall...)

Λεω να τρεξω memtest αλλα νομιζω πρεπει να κανω rr το pc και ειναι ενα ρισκο..

Αλλα και απο την αλλη,εχω 4γιγα ελευθερα για use,αρα τις αναγνωριζει..

Τι να πω ...εδω σηκωνω τα χερια ψηλα

***Αμα δεν ειμαι κατανοητος,η εχω κανει αρκετα ορθογραφικα η δεν πατησα το search button..φταει που βιαζομαι μην ξανακολλησει.. ***

EDIT: Εκαντα τελικα το σερτς και ειδα οτι μπορει να φταει το οτι δεν πατουσε καλα το cpu fan..και δεν ανοιγε...δεν διαφωνω,αλλα γιατι αλλες φορες ανοιγει και αλλες (τις περισσοτερες) οχι? Και οταν ανοιγει δεν εχω τρελες θερμοκρασιες.. 43C σε idle..οτι εχω παντα (και με μικροτερο rpm to cpu fan..)

Link to comment
Share on other sites

Είχα παρόμοιο πρόβλημα όταν δεν πατούσε καλά η ψύκτρα του επεξεργαστή.

Επίσης μου είχε τύχει και άλλη φορά και το διόρθωσα παίζοντας με την μπαταρία της μητρικής και ανοιγοκλείνοντας το τροφοδοτικό.

Link to comment
Share on other sites

το πισι το εχω εδω και 1βδομαδα και δεν μου εβγαλε τετοιο προβλημα,μεχρι σημερα...ΑΛΛΑ τωρα που το ξανασκεφτομαι..εχτες πηρα καινουργιο σκληρο απο το πλαισιο,αλαγη με τον κ@λ@spinpoint f3..Aμα φταει ο σκληρος τι να πω..πηρα 2φορες τον σπινποιντ,και τις δυο φορες clickare μεσα...ζητησα αλαγη μ'αυτον να μην ρισκαρω και ξαναπαρω τον ιδιο..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ??

Ελεος δηλαδη..αναθεμα την στιγμη που ειπα,θα παρω πισι..ελεος,στο τρελοκομειο θα με στειλει σε 1βδομαδα

Αυτο με το mem test θα μου πει καποιος αν για να το κανω,πρεπει να το τρεξω οταν bootarei το pc η τρεχει μεσα απ τα windows

Link to comment
Share on other sites

Ετρεξα το memtest 6ωρες, 7 pass 0 error..

Αλλα αυτο που με παραξενεψε ειναι το οτι το cpu fan οταν ψυπνησα ακουγοταν παρα πολυ,και το fan του κουτιου στο πισω μερος εβγαζε καυτο αερα..

Μπενω windows και βλεπω 5870 50C με 20% το φαν,και amd 955 53C..βεβαια τωρα επεσε στους 35-40,αλλα...

Link to comment
Share on other sites

To ελυσα το boot..προς στιγμην,αλλα νομιζω πως αμα κολλησει παλι ο υπολογιστης,θα το ξαναεχω το προβλημα...Ξερεις τι μπορει να παιζει και να εχω αυτα τα κολληματα ?

Link to comment
Share on other sites

1)Οχι

2)Ναι,δεν νομιζω να ειναι λαθος,γιατι προβλημα με boot δεν εχω οπως ειχα πριν,και οι θερμοκρασιες ειναι κανονικες...37c idle & 66C load

3)10.6..Αυτο σκεφτομουν τωρα,,μπας και φταιν οι drivers? Γιατι πριν τους βαλω δεν κολλησε ποτε το πισι..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.