Jump to content



Για afterburner...


Recommended Posts

Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το afterburner.

Το έχω κατεβάσει και βλέπω ότι με αφήνει να ανεβάσω το ρεύμα μέχρι 1.35.Έχω δει όμως στο νετ με ένα ψάξημω ότι σε κάποιους ανεβαίνει μέχρι 1.6!!!Μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται αυτό?Είναι κάποιος τρόπος που ξεκλειδώνει ή κάποια συγκεκριμένη έκδοση?Πως μπορώ να το ανεβάσω και εγώ τόσο?

Σας ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Για να ανεβάσεις την τάση παραπάνω θες την extreme edition, που όμως δεν είναι public ακόμα. Δεν ξέρω και αν γίνει ποτέ, γιατί για φαντάσου ο καθένας που δεν ξέρει την κάνει το ρεύμα να το βάζει στο τέρμα ; Τo RMA μετά θα πάει σύννεφο :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Γιατί η MSI τη δίνει μόνο για σκοπούς review.

Γιατί ασχολείσαι και θές παραπάνω απο 1.35; Όσο πάει θα πάει με τόσα. Αν παίξεις με LN2 ίσως σου χρειαστεί. Αν όχι μην ασχολείσαι. Διαφορετικά θα την κάρβουνιάσεις την κάρτα. Κρίμα.

Link to comment
Share on other sites

Το ρεύμα είναι που τελικά καίει την κάρτα ή οι θερμοκρασίες?δΛΔ αν οι θερμοκρασίες μου εμένα με 1.4v με νερό για παράδειγμα είναι ίδιες με έναν που δίνει 1.2v με αέρα,σε μένα θα χαλάσει η κάρτα που δίνω πιο πολύ ρεύμα με καλύτερες θερμοκρασίες ή σε αυτόν που έχει μεγαλύτερες θερμοκρασίες με χαμηλότερο ρεύμα?

Εξάλλου το θέλω μόνο για κάνα bench.Με νερό μέχρι πόσο είναι ασφαλές να δώσω για bench και πόσο για 24\7?ή εξαρταται από τις θερμοκρασίες?

Link to comment
Share on other sites

Όλα σχετικά είναι. Εννοείται οι οι θερμοκρασίες πάνω πρώτα αλλά αν έχεις ξεφύγει πολύ και στα volt είναι εξίσου επικίνδυνο. Γενικά για R870 οχι πανω απο 1.35.

Από την εμπειρία μου με τη lightning, η 5870 δεν ακούει με αέρα πάνω από 1.3 άντε να δώσεις 1.35 για πολλά κέφια με νερό. 1.45 έχουν βγει WRs με άζωτα. Γιαυτό σου λέω μην ασχολείσαι.

Link to comment
Share on other sites

Έχουν καλύψει τρομερά το θέμα τροφοδοσίας τα τσιπάκια της άτι, δε νομίζω ότι είναι κατάλληλο να κυκλοφορούν για το ευρύ κοινό τέτοιου είδους παραμετροποιήσεις.

Όπως ανέφερε παραπάνω εκτός αν ψύξεις με άλλες μεθόδους.

Link to comment
Share on other sites

Thanks παίδες!Μόλις κουμπώσω και το full cover block θα σας πω αποτελέσματα για να μου πείτε αν είναι θέμα ρεύματος,αν είναι να δώσω παραπάνω, ή αν είναι θέμα ότι δεν πάει απλά η κάρτα και :wall:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.