Jump to content



Docking station και θερμοκρασίες


Eddie

Recommended Posts

Μιας και το external case που έχω άρχισε να τα παίζει το e-sata και να μου κάνει διακοπές (δουλεύει μόνο το usb 2.0) σκέφτομαι αντί για καινούριο external case να πάρω ένα docking station με usb 3.0 όπως αυτό ή αυτό. Προτιμώ να μην πάω σε raidsonic και icybox που ήταν τα προηγουμενά μου καθώς δεν έχω μείνει και πολυ ικανοποιημένος απο την ποιότητα κατασκευής.

Το πρώτο και σημαντικότερο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τι θερμοκρασίες θα πιάνει ο δίσκος, απο τη στιγμή που δεν θα ψύχεται απο πουθενά. Οταν τον είχα στο icybox (που ακουμπάει και σε μια μεταλική επιφάνεια) κατα τη διάρκεια backup που αντέγραφα 1,5tb έπιανε άνετα 50-51βαθμούς, οπότε φοβάμαι μην 60αρίσουν με το docking station. Αν πάλι δεν πάω σε docking station σκέφτομαι να αγοράσω αυτό εδώ. Αν κάποιος βρήκε κάποιο review για κάποιο απο τα παραπάνω ή ακόμα και απο χρήστες, θα με ενδιέφερε πολύ καθώς δεν μπορεσα να βρώ κάτι στο ιντερνετ.

Το δεύτερο που θα θελα να ρωτήσω είναι αν κάποιος έχει ή ξέρει τι ταχύτητες πιάνουν τα παραπάνω με το usb 3.0. Ρωτάω γιατί έχω αγοράσει αυτό και max πιάνει 140mb/s, και ναι στους περισσότερους δίσκους δεν είναι πρόβλημα αλλά εναν ssd τον κόβει αρκετά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.