Jump to content



[SOLVED] Win7 missing adapters from network sharing center


papatsonis

Recommended Posts

το ΑΥΤΟ που λεει ο τιτλος.

απο χθες το απογευμα μου εχει σπασει τα νευρα, αφοτου εγκατεστησα ενα bluetooth-usb και μετα, εχουν εξαφανιστει οι 2 virtual adapters (tunngle και virtualbox) απο το "Κεντρο δικτυου και κοινης χρησης", ενω υπαρχουν κανονικοτατα (και ειναι και λειτουργικοι) στο device manager, και επισης εχω μονιμα κοκκινο Χ κατω στο σηματακι του δικτυου. Εχω δοκιμασει αρκετα που προτειναν διαφοροι στο google (χωρις να αναφερεται καπου ξεκαθαρη λυση μιας και εχουν και αλλοι περιπου το ιδιο προβλημα) και απεγκατασταση ολων των προγραμματων που εγκατεστησα στο 2ημερο, χωρις αποτελεσμα ομως.. :rant:

καμια ιδεα?:help:

Link to comment
Share on other sites

τελικα η λυση πολλες φορες ειναι απλουστατη και βρισκεται μπροστα σου.. αρκει να ΔΕΙΣ προς αυτην..

το προβλημα το εκανε το bluesoleil που εγκαθιστουσε μαλλον καποιον virtual adapter (ο οποιος btw δεν φαινεται και πουθενα..), αν το εγκαθιστουσα αφου ειχα περασει το Vbox και το tunngle, τα π...γε ολα... εγκαθιστωντας το 1ο και στη συνεχεια τα 2 προγραμματα ολα οκ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.