Jump to content



Επιλογή κινητού


Esteban

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι ανάμεσα σε htc magic, hero και ίσως milestone αν βρω κανένα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή.

Ποιο απ'όλα μου προτείνετε. Ή αν θέλετε και κάποιο άλλο αλλά πάντα σε android,και γιατί.

Link to comment
Share on other sites

Αν και τα 2 κινητά που λες διαφέρουν αρκετά με την πιο εμφανή διαφορά να είναι το full qwerty και καθώς δεν μας δίνεις περισσότερα στοιχεία για το τι ακριβώς απαιτείς από το smartphone σου προτείνω:

  1. HTC Desire - Από τις πιο ισορροπημένες επιλογές με πολύ καλή τιμή έχει πάρει το update σε 2.2 (Είναι σχεδόν ίδιο με το Nexus One στο οποίο δοκιμάζονται και φτιάχνονται όλα τα Android γι΄αυτό είναι και το πρώτο που πήρε το update)
  2. HTC Wildfire - Είναι ένα οικονομικό Desire και θα πάρει το update σε 2.2 σίγουρα.
  3. Samsung Galaxy S - Το καλύτερο smartphone αυτή την στιγμή (περιμένουμε πολλά καινούρια γι αυτό γράφω αυτή την στιγμή), αλλά ταυτόχρονα είναι ακριβό και μεγάλο με ότι αυτό σημαίνει.

Τέλος μια εναλλακτική λύση, και η καλύτερη κατά την γνώμη μου, έαν βέβαια βολεύει και στις δικές σου ανάγκες και καθημερινότητά είναι ένα Archos 70 ή ένα Archos 101 και ένα απλό κινητό.

Link to comment
Share on other sites

To desire είναι πολύ ακριβό, ενώ το wildfire έχει ψιλομάπα οθόνη. Το έχω δει ήδη από κοντά. Η επιλογή των κινητών αυτών έγινε γιατί μπορώ να τα βρω σχετικά εύκολα μεταχειρισμένα σε λογικές τιμές. Ίσως το milestone πάει λίγο παραπάνω αλλά μου αρέσει...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.