kotel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2010 Εχω μια επιδοτηση 1000ευρω για να ψωνισω υπολογιστη.Αυτη την επιδοτηση την εχω μια φορα τον χρονο.Εχω ηδη 2 desktop και ενα λαπτοπ και αποφασισα φετων να παρω ενα netbook για την σχολη.Για ευκολια.εφοσον η επιδοτηση ειναι 1000ευρω θα ηταν χαζο να παρω ενα netbook με 400 ευρω (το ανωτερο που εχει το e-shop)θα μπορουσατε να μου προτεινετε κατι ουτως ωστε να εξαντλησω τα χρηματικα περιθωρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Σεπτέμβριος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 Πάρε 2 netbook... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotel Σεπτέμβριος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 μακαρι να ταν ετσι.η επιδοτηση υσχυει για εναν υπολογιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grayden Σεπτέμβριος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 Πούλησε την 800-900 ευρώ σε κάποιον και με τα λεφτά πάρε ό,τι θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.