Jump to content

grayden

Premium Members
 • Posts

  306
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by grayden

 1. Ο άρρωστος ελληνικός ωχαδελφισμός σε όλο του το μεγαλείο...
 2. Πούλησε την 800-900 ευρώ σε κάποιον και με τα λεφτά πάρε ό,τι θέλεις.
 3. Το δουλεύεις με το ebay;
 4. Έχω ένα ολίγον αρχαίο joystick που μπαίνει σε gameport. Αν το θες στο δίνω τζάμπα για τον χαβαλέ.
 5. Εκτός και αν έχεις εξαιρετικά μικρό χώρο μην κάνει το έγκλημα και πάρεις οθόνη κάτω από 21", θα το μετανιώσεις πικρά όταν παίζεις παιχνίδια. Τα παιχνίδια που παίζεις δεν έχουν καμία τρελή απαίτηση για να έχεις ανάγκη τα 5-6 fps παραπάνω που θα σου δώσει (αν σου δώσει) μια μικρότερη ανάλυση. Ειδικά τώρα με τις θηριώδεις κάρτες που κυκλοφορούν και σε Full HD δεν θα έχεις κολλήματα. Προσωπικά σου προτείνω να κοιτάξεις μια οθόνη 21"-22" wide με (την κλασική) 1680x1050 ανάλυση. Ή κάτι σε 24" αν θες να το απολαύσεις.
 6. Εγώ θα πρότεινα τον Samsung πάντως. Έχω πάρει αυτόν και δεν έχω κανένα παράπονο. Είναι κρύος, γρήγορος και αθόρυβος. Και ένα πρόχειρο τεστάκι με το HD Tune Pro 4.50. Ο δίσκος είναι 100% γεμάτος με μηδενική ανασυγκρότηση. HD Tune Pro: SAMSUNG HD154UI Benchmark Test capacity: full Read transfer rate Transfer Rate Minimum : 51.4 MB/s Transfer Rate Maximum : 105.9 MB/s Transfer Rate Average : 85.2 MB/s Access Time : 15.2 ms Burst Rate : 190.8 MB/s
 7. Ένα update... Χθες μου τηλεφώνησαν ότι διαπιστώθηκε πρόβλημα στο προϊόν και θα γίνει αλλαγή και σήμερα το έφερα ο courier.
 8. Εγώ είχα χτυπήσει μια προσφορά πριν ακόμα ανοίξουν κανονικά. Την επόμενη μέρα μου το έφερε ο courier (ACS), του έδωσα τα λεφτά και αυτό ήταν. Πριν μερικές μέρες όμως το προϊόν παρουσίασε κάτι προβληματάκια οπότε και τους έστειλα ένα email για rma, την επόμενη (Δευτέρα, του Αγίου Πνεύματος) με πήρε τηλέφωνο ένας υπάλληλος και με ρωτάει τι ώρες βολεύει την επομένη να περάσει ο courier, του λέω θα λείπω για δύο μέρες, πάρτε ξανά την Τετάρτη. Όντως με πήρε την Τετάρτη και κανονίσαμε Πέμπτη (χθες) να έρθει ο courier μεταξύ 12 και 3. Τελικά ήρθε στις 10:30, υπέγραψα, το πήρε και αυτό ήταν. Από εξυπηρέτηση μια χαρά τα πάνε (μέχρι τώρα τουλάχιστον). Μένει να δούμε πως τα πάνε στο rma αυτό καθ' αυτό...
 9. Έστειλα και εγώ...
 10. Εγώ το μόνο που θυμάμαι να λένε είναι ότι κλείνει όπου να 'ναι, βέβαια χρόνια μετά ακόμα υπάρχει... Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω λόγω έλλειψης ρευστού υπάρχει αυτή η κρυάδα στην αγορά.
 11. Βασικά αλουμίνιο θα είναι. Μην ξεχνάμε επίσης ότι πληρώνεις και τις ευκολίες, τον σχεδιασμό, το όνομα, κτλ... Εγώ πάντως με το 60FN (40 ευρώ από το πλαίσιο stock, με δύο γρατζουνιές και μείον τα φίλτρα σκόνης και έναν ανεμιστήρα) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ειδικά από την ποιότητα κατασκευής και τις ευκολίες που παρέχει.
 12. Ωραία στο render, να την δούμε και από κοντά...
 13. Πάρε την 5870, ανέβασε και τη cpu με την μαμά ψύκτρα και θα είσαι εντάξει για αρκετό καιρό.
 14. Από εμφάνιση είναι απίστευτο πάντως! :worship::worship::worship:
 15. Στο αμέρικα υπάρχει μια διαφορετική λογική στα συμβόλαια, τα δύο χρόνια δέσμευση είναι κάτι συνηθισμένο.
 16. Από που το παραλαμβάνω;
 17. VFS Courier είναι το όνομα της μεταφορικής.
 18. H Verizon (αλλά και η Sprint) έχει CDMA δίκτυο οπότε δεν έχει νόημα να κυκλοφορήσει και αλλού αφού σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι βασίζονται στο GSM.
 19. Βασικά εδώ είναι ολίγον "ποιότητα" vs "ποσότητα". Αν θες μπόλικα W και VA για να τροφοδοτείς όλο το σπίτι με τις ώρες αν πέσει το ρεύμα δίνεις εκεί βάρος, αν σε ενδιαφέρει κυρίως η έξτρα προστασία/features του on-line UPS και ας κρατάει και μόνο 5 λεπτά με την μπαταρία πας σε αυτό. Δες και αυτό για ένα σύντομο info.
 20. Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά για UPS πάρε κάποιο on-line καλύτερα...
 21. Αν η τιμούλα είναι καλή (χλωμό...) με βλέπω να παίρνω 1-2.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.