Jump to content



Περι στρατιωτικων σχολων που θα κλεισουν...


Dant3

Recommended Posts

Ειπαν οτι καποιες στρατιωτικες σχολες οπως ΣΑΣ,ΣΑΝ κτλ θα τις κλεισουν απο του χρονου και θα παιρνουν απο τις σχολες στο στρατο.οσοι ειναι ηδη μεσα στη σχολη και μπηκαν φετος η περσι τι θα γινουν?θα συνεχισουν οι σχολες να λειτουργουν κανονικα μεχρι να τελειωσουν και αυτοι η θα κανουν καμια πατεντα και θα τους στειλουν στις πολιτικες σχολες και οταν τελειωσουν θα τους παρουν κατευθειαν στρατο?

αν γνωριζει καποιος ας μου πει γιατι με αφορα αμεσα...

Link to comment
Share on other sites

Δεν το ρωταω για μενα αλλα για την κοπελα μου :)

και καποιους στρατιωτικους που εχω ρωτησει δεν ηξεραν και ελεγα μπας και κανενας εδω μεσα εχει καμια ιδεα γιατι και ο γουγλης δεν βοηθησε.

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΚΟΣ την εκανες...

Ωρες ωρες το μετανιωνω αλλα σκεφτομαι τις μεταθεσεις,το ποσοστο θνησιμοτητας κτλ και ετσι και αλλιως πηγα σε καλυτερη σχολη...και με καλυτερα λεφτα,αν βεβαια καταφερω να βρω δουλεια :sarcastic:

Link to comment
Share on other sites

A...αυτό το 8...γιατί το προηγούμενο 8 βγήκα εγώ.....

Λέω μπας και έκανα τίποτα και σε στεναχώρησα και έφυγες δηλαδή..... :patsak:

Πάντως η λογική λέει ότι δεν θα κλείσουν, (αν ισχύει αυτό που λες). Αλλά οι σχολές που προανέφερες δεν έχουν και πολύ διαφορά ήδη με το να είναι μη στρατιωτικές. ΣΣΑΣ είναι πχ μέρα νύχτα μες στο πανεπιστήμιο. Και είναι στο κέντρο της Θεσ/νίκης. Τι κλεισούρα βρε παιδί μου αυτές οι κοπέλες....(έχει και λίγους άντρες ακόμα έ; )......

Link to comment
Share on other sites

Μπα εχει και αντρες απο οτι μου λενε...και επισης δεν κανουν και ιδιαιτερη στρατιωτικη εκπαιδευση απο οτι φαινεται.τουλαχιστον ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με την βασικη που εκανα εγω ικαρων.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.