Jump to content



Πρόβλημα με Gainward GTX275 στο downclocking σε 2D περιβάλλον


Geotzourmi

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω μια gainward gtx275 ( μητρική asus p5q deluxe και cpu core 2 duo E6300 ). Το πρόβλημα μου είναι ότι η κάρτα γραφικών δεν κάνει downclocking σε περιβάλλον 2D, δηλαδή δουλεύει συνεχώς στα 633mhz/1161/1404 αντί για 300/300/600. Μέχρι τώρα είχα το pc απάνω σε μια asus p5k και πίστευα ότι αυτό έφταιγε που και πάλι δεν έκανε downclock se 2D επειδή ή p5k δεν έχει pci express 2.0...Η gtx275 έχει σίγουρα δυνατότητα downclock. Αλλά πώς θα το πετύχω? Μπορώ να κάνω κάτι?

Link to comment
Share on other sites

το μόνο που έχω εγκαταστήσει είναι τους drivers τους τελευταιους και το system tools της nvidia και το directx από πράγματα π έχουν να κάνουν με γραφικά. + το exprertool της gainward που δε κάνει τπτ... Είμαι μόλις από φορμάτ!καμιά άλλη ιδέα?Θα το σπάσω από τα νεύρα μ :p

update : Τελικά μόλις παρατήρησα από τα logs του gpu-z ότι δούλεψε όσο έλειπα από το σπίτι! πρώτα έπεσε στα 399mhz (μάλλον low-3d mode) και μετά στα 300mhz (2d mode).To pc όταν το αφήνω και δε το χρησιμοποιώ μπαίνει σε κάτι σαν stand-by mode (αν πατήσω κάποιο πλήκτρο ή κουνήσω το mouse επανέρχεται - το utorrent όμως συνεχίζει πχ να δουλεύει κανονικά ακομή και τότε). Με το που γύρισα όμως και ξαναχρησιμοποίησα το pc πήγε πάλι στα 633mhz...Κάτι δε δουλεύει σωστά προφανώς...Να φταίει το aerο των windows 7?Σε άλλους γιατί δε το κάνει παρόλο που έχουν win7 όμως?

Link to comment
Share on other sites

η p5q deluxe ποια εκδοση ειναι;

αυτή είναι http://www.asus.gr/product.aspx?P_ID=esOE5RDJVEmQI86w&templete=2 έχει p45 πάνω αλλά μάλλον εννοεις τι revision είναι ή ποιο bios έχει? revision είναι το 1.03g και bios δεν έχει το τελευταιο σίγουρα...δε θυμαμαι ποιο έχει τώρα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.