Jump to content



Αγορα μεταχειρισμενου ssd!!!


syma

Recommended Posts

Καλησπερα,

Ετυχε απο μια αγγελια και βρηκα τον Corsair 256GB Performance P256 CMFSSD-256GBG2D Solid State Drive SATA SSD 2.5'' σε καλη σχετικα τιμουλα(320 ευρω) και σε καλη κατασταση απο οτι μου ειπαν χωρις κανενα προβλημα.το κακο ειναι οτι δεν εχει αποδειξη.εχει κανει 3 φορες format και ειναι αγορασμενος τον φεβρουαριο.

θελω να μου πειτε γνωμες ,αν αξιζει , αν ειναι καλος ,αν ειναι καλη η προσφορα κτλ.επισης να σας πω οτι ειμαι "φρεσκος" οσον αφορα τους ssd.

Ευχαρστω εκ των προτερων.

Link to comment
Share on other sites

Κοιταξε να δεις , ο δίσκος έχει samsung controller 2η γενιάς, δλδ είναι πιο αργός στα random 4k read/write που χρειάζεται το λειτουργικό , απο intel ssd και crucial c300 (o oποιος είναι ο γρηγορότερος).

Το αρχικό πρόβλημα των samsung ήταν ότι πέφτανε αρκετά οι επιδόσεις τους με τη χρήση (σε σχέση με τις αρχικές/ονομαστικές) αλλά πλέον βγήκε καινουριο firmware και γι' αυτούς που υποστηρίζει trim (δλδ επανέρχονται οι αρχικές επιδόσεις) οπότε είσαι οκ σε αυτό το θέμα.

Tώρα αν χρειάζεσαι 256gb, ο δίσκος είναι αρκετά καλός σε αυτήν την τιμή, απλώς πριν τον αγοράσεις πες να σου δείξει ένα s.m.a.r.t. του δίσκου για να δεις ότι είναι οκ. Δλδ να δεις αν έχει reallocated sectors πόσα host writes έχει, κλπ. Απο κει και πέρα αν δεν χρειάζεσαι τόσα gb θεωρώ καλύτερη επιλογή τον crucial realssd c300 128gb που μπορείς να τον βρείς στην ευρώπη καινούριο απο 250 ευρώ. Δυστυχώς στην ελλάδα δεν έχουν έρθει ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.