Jump to content



Κανενα καλο μαγαζι στο ηρακλειο?


Elpis

Recommended Posts

γεια χαρα σε ολους.. μενω κρητη και το σαββατο προκειτε να παω στο ηρακλειο για ψωνια... μηπως ξερετε να μου προτεινετε κανενα καλο μαγαζι πληροφορικης (αν ειναι και για "ψαγμενους" χρηστες ακομα καλυτερα) η με ηλεκτρονικα?

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα ειναι ενα μaγαζακι στην 62 Μαρτυρων πριν στην Mercedes οπως πας για γιοφυρο(Γωνιακο).

Δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο αλλα πηγαινε να ριξεις καμια ματια μπορει να βρεις κατι καλο!:D

Link to comment
Share on other sites

επειδη ειμαι απο αγιο νικολαο και δεν ξερω και πολυ καλα το ηρακλειο μηπως μπορεις να μου εξηγησεις περισσοτρο? (απο ηρακλειο ξερω χανιοπορτα και την πλατεια ελευθεριας και τα γυρω μερη) κανενα μαγαζι που να ειναι εκει κοντα ? (θα παω με λεωφορειο απο αγιο και δεν θελω να ψαχνω για ταξι)... ειναι κανεις αλλος απο κρητη?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον απο οτι ξερω τα ΚΤΕΛ απο Αγ.Νικολαο σταματανε στην Χανιοπορτα.Η 62 Μαρτυρων ειναι ακριβως διπλα απο την Χανιοπορτα! (Ρωτα που ειναι και θα σου δειξουν)

Απο plaisio , multirama , computer city .Ειναι στην Δημοκρατιας (Απεναντι απο Astoria που ειναι στην πλατεια Ελευθεριας)Ρε ρωτα και θα σου πουν αν και στο ηρακλειο δεν εχει και τοσο καλα μαγαζια απο θεματα πληροφορικης!{Δεν υπαρχει αλλος τροπος να σου πω}.;)

Link to comment
Share on other sites

πηγα αλλα το μονο καλο που βρηκα και αγορασα ηταν ενα κουλερ για το τσιπσετ.. :( :( :( :(

οσο για αυτον που δουλεευει στο πλαισιο και ειναι εκει που δινουν τους επεξεργαστες και μητρικες ειναι πολυ ....... του ζητησα ολους τους μπαρτον που ειχε για να δω το στεπινγκ και μου εδωσε μονο αυτον που υποθιτετε οτι ειχε.. ενω υπηρχαν αλλοι δυο τουλαχιστον.. αφου τους ειδα απο το τζαμι.. anyway.. αν βρειτε κανενα καλο μαγαζι πητε μου..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.