Jump to content



Σε αναζήτηση κονσολίτσας....


Jerry007

Recommended Posts

Τώρα τελευταία είχε πέσει στα χέρια μου μια Hercules MK2 ενός φίλου μου που ασχολείται με DJing και λοιπά και μπορώ να πω ότι με κόλλησε :hehe:

Από όσο έπαιξα πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή για τις ανάγκες μου (να κάνω συνθέσεις για τον εαυτό μου, το πολύ παιχνίδι σε κάνα παρτάκι), και αρκετά φθηνή.

http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=121414&proionID=2580

Αν και είχα διαβάσει στο thread του ΜανώληX για την Ε2 αυτό που μου τράβηξε την προσοχή στην συγκεκριμένη είναι το γεγονός ότι έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστώ δεύτερη κάρτα για να ακούω το 2ο deck όταν παίζω; Είμαι ανοικτός σε προτάσεις άμα έχετε κάποια καλύτερη, ταβάνι τα 200€ για κονσόλα (και κάρτα ήχου άμα χρειαστεί).

Link to comment
Share on other sites

http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=12494&LANG=GR

Πολυ ανωτερη της mk2 η συγκεκριμενη με αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης.

Παιρνεις και μια καρτα ηχου με 10 ευρω (αμα ανεβεις αθηνα σφυρα να σ δωσω εχω καμμια 10αρια :hehe:)

Η κονσολα ειναι μια χαρα απλα μερικες φορες μπουκωνει και εχει μια μικρη καθυστερηση σε συγκριση με την 1000αρα της pioneer που εχω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.