Jump to content



Τα πράγματα δυσκόλεψαν...


bill86

Recommended Posts

Πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα με το pc μου και γενικότερα δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο...

Πρίν λίγες μέρες δημοσίευσα ένα πρόβλημα που είχα με της ram μου κατέληξα οτι μάλλον πάω για αλλαγή μητρικής μεχρι εκει "καλά".

πρίν 4 μέρες αποφάσισα να κάνω έλεχγο στους δίσκους, γιατι είχα περίεργα προβλήματα και με το pc, με τσεκαρισμένες και τις 2 επιλογές για εύρεση σφαλάματων και επαναφορά κατεστραμένων τμημάτων.

έκανα στον σκληρό μου τον έναν 500GB με επανεκκίνηση, μου πήρε μπόλικη ώρα λογικό κάνω και στον "δεύτερο" (2 WD raptor 75GB σε RAID 0) όπου μάλλον ήτανε και το μεγάλο μου λάθος κατα την γνώμη μου.

μόλις τελείωσα και άνοιξε άρχισαν τα όργανα μού άλλαζε θέμα στα windows (7) δεν μπορούσα να κάνω extract πολλά rar που είχα ktl ktl

με το winrar το είχα το πρόβλημα και πρίν κάνω τον έλεχγο και είναι ένας απο τους βασικούς λόγους που έκανα τους ελέχγους στους σκληρούς.

με τα πολλά πετάω μέσα dvd windows να κάνω format μου έβγαζε πρόβλημα το ίδιο το dvd (πράγμα που δεν ισχυει μιας και είναι δοκιμασμένο)

βγάζω raid αφήνω των 1 απο τους 2 τον οπόιο δεν τον έβλεπε

τον δεύτερο τον βλέπει σαν 2 100MB και το υπόλοιπο GB

με το πολλά έκανα format μέσα απο την διαχείρηση και στους 2 απο άλλο pc και ο ένας μένει ακέραιος χωρίς τα 100MB

ο ένας ακόμα δεν φαίνετε όταν κάνω boot για να βάλω τα windows και στον άλλο όταν τα έβαλα μου έκανε τα ίδια και χειρότερα προβλήματα...

δεν μπορο να κάνω extract ένα απλό rar δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση στα windows όταν ανοιγω firefox βγάζει κατευθείαν προβλημα ομοίος και ο internet explorer, το free avg δν κάνει setup corrupt file λόγο συμπιεσμένου αρχείου και αυτο ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ

γενικα δεν μπορώ να κάνω ΤΙΠΟΤΑ απολύτος

που είναι το πρόβλημα ρε παιδιά?

ΜΗΤΡΙΚΗ?????

ΣΚΛΗΡΟΙ?????

ΠΟΥ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.