Borg Posted March 20, 2004 #1 Share Posted March 20, 2004 Παιδία που υπάρχει αυτή η μητρική ???Από Ελλάδα εννοώ μέσα από online shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Posted March 20, 2004 #2 Share Posted March 20, 2004 Από εξοπλισμό και συνοδευτικά είναι πολύ καλή, αλλά στο nforcershq δεν έχω διαβάσει καλά λόγιαhttp://www.polygon.gr/online/shop_product_details.asp?PID=289Κι εγώ σκεφτόμουν να τη δοκιμάσω όταν είχε έρθει Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Posted March 20, 2004 Author #3 Share Posted March 20, 2004 Σε ευχαριστώ vgiozoΓενικότερα οι τιμές από polygon είναι εξωφρενικά ακριβέςΜάλλον Θα τους πάρω τηλvgiozo μάλλον θα πέσει πολύ vmod εκτός από polygon κανένα άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Posted March 21, 2004 #4 Share Posted March 21, 2004 Φιλε μου επειδη δουλευα στην Polygon για περιπου 3 χρονια....μεχρι πριν απο 2 μηνες.....η εταιρεια εχει σχεδον κλεισει (ως λιανικη πωληση) μονο το εξωτερικο support υπαρχει.....και οχι για πολυ.....και οι τιμες ειναι εξωφρενικες ....γιατι εκτος ολων των αλλων ανανεωνα και τα προιοντα και τις τιμες του site;) ....κανεις δεν ενδιαφερθηκε....... Το συγκεκριμενο mobo το εχω λιωσει και δεν αξιζει να ασχοληθεις αμα το θες για ο/c ( και δεν εχει και raid controller...ειναι απλος)!!!!! εχει το πιο bugy βιος που εχω δει μετα τα 180 fsb δεν εκανε boot με τιποτα ....και ηταν θεμα βιος γιατι με το που εκανα το wire trick να βλεπει το cpu σαν 200fsb default και 10 multi καταφερα να το φτασω μεχρι 230fsb 1/1 αλλα οχι απολυτα σταθερα και εχει και μεγαλο προβλημα οταν τσιτωνεις ολα τα voltage μαζι .....δηλ οταν ειχα 1.7vdd και 2.8vdimm δεν εκανε post με τιποτα ...οταν χαμηλωνα το ενα απο τα δυο ολα καλα....ασε για το undervoltage στο vcore:eek: ....γενικα ειναι ενα καλοσχεδιασμενο mobo αλλα για περισσοτερη χρηση σε default καταστασεις .....ασχετα αν σου παρεχει σχεδον τα παντα απο ρυθμισεις....μπορει να εχω δοκιμασει και καμια 20αρια κομματια σου λεω .........και συν της αλλης ενα τελευταιο που ειχε μεινει μου το ειχαν δωσει ετσι .....και πεθανε μετα απο μια εβομαδα χρησης και τσιτωματος (ειχε βραχυκυλωμενες pci ) :jump: ....αυτα ...ελπιζω να σε απογοητευσα τελιως...... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Posted March 21, 2004 Author #5 Share Posted March 21, 2004 καλά έκανες και μου τα είπες γενικότερα εκτός από την DFI ΚΑΙ ΑΒΙΤ ποια προτείνεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Posted March 21, 2004 #6 Share Posted March 21, 2004 Εκτος απο αυτα που ειπες εχει βγαλει και η leadtek κατι αρκετα ενδιαφερον σε nf2 ultra αλλα δεν εχω καταφερει να το βρω εδω...εχω διαβασει πολυ καλα λογια και απο εξοπλισμο ειναι πληρες...απο οτι ξερω τα multirama φερνουν Leadtek αλλα οσες φορες εχω παει δεν το εχω βρει μονο το απλο εχουν οχι το Deluxe Limited Edition....για κανε μια προσπαθεια μπας και.........http://www.leadtek.com/motherboard/nforce2_ultra400_dl_1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Posted March 21, 2004 Author #7 Share Posted March 21, 2004 δεν εχει υποδοχη για 12v ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Posted March 21, 2004 #8 Share Posted March 21, 2004 κοιτα και το soltek Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Posted March 21, 2004 #9 Share Posted March 21, 2004 δες εδω ειναι απο εξω αλλα το εχει πολυ καλη τιμη. δεν ξερψ τι παιζει. http://www.monsieurprix.com/listing/gen/J000026414_prixtotal.htmlμαλλον αυτο ψαχνουμε SOLTEK SL-75FRN2-L. και πρεπει να ειναι πολυ καλη μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Posted March 21, 2004 Author #10 Share Posted March 21, 2004 εχω slk800u και θελω να εχει τρυπες στο socket ! thanx btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.