Jump to content



Sapphire 5850 + Δώρο ανεμιστήρας


Recommended Posts

Πωλείται η παραπάνω κάρτα με απόδειξη αγοράς από Multirama στις 12/01/2010 μαζί με το κουτί της και όλα τα παρελκόμενά της (εκτός του Dirt2 που χρησιμοποιήθηκε). Η κάρτα είναι αυτή και είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Τιμή 200 ευρώ και δώρο ένας ανεμιστήρας Scythe Slipstream SY1225SL12SH (1900 RPM-110.31 CFM).

Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τους κανόνες του site οπότε δεν θα απαντήσω σε pm δίχως να προηγηθεί post εδώ από ενδιαφερόμενο. Συνάντηση στον ηλεκτρικό σταθμό Αμαρουσίου.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.Φίλε ενδιαφέρομαι για την κάρτα.Είμαι από Θεσ/νίκη.Μπορείς να μου την στείλεις μέσω ταχυδρομίου?

Καλησπέρα. Αν αναλαμβάνεις τα τέλη αποστολής (=με χρέωση παραλήπτη) και βέβαια μπορώ να στείλω. Στείλε pm αν συμφωνείς να συνεννοηθούμε.

Link to comment
Share on other sites

Update: Εναλλακτικά δίνεται 190 ευρώ μόνο η κάρτα, άνευ ανεμιστήρα. Ο ανεμιστήρας δεν πωλείται μόνος του. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, η κάρτα θα κρατηθεί αφού ανεβαίνει πολύ ψηλά μόνο με αέρα. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αυτή ακριβώς είναι. Για αποστολή εκτός Αθηνών, αν αναλαμβάνεις τα τέλη αποστολής δεν βλέπω γιατί να μην γίνεται.

Σε κάθε περίπτωση, αποστολή μπορεί να γίνει από αύριο αφού θέλω να βεβαιωθώ πρώτα πως ο αντικαταστάτης της θα είναι στην θέση του.

Link to comment
Share on other sites

Ουσιαστικά επίσημη προσφορά στα 175 ευρώ, δεν έχω. Όποιος από τους παραπάνω πραγματικά την θέλει ας στείλει άμεσα pm για να δω τι θα γίνει τελικά.

Θα παρακαλούσα να γίνεται εδώ η όποια κουβέντα για αλλαγή τιμής κλπ. έτσι ώστε να υπάρχει διαφάνεια. Επίσης, για να μην ρωτάτε τα ίδια, η κάρτα και η εγγύησή της αναφέρονται στο 1ο μου post. Aνταλλαγές δεν με ενδιαφέρουν.

Link to comment
Share on other sites

Η κάρτα έφυγε στον Μεγαλέξανδρο. Ευχαριστώ όσους με τίμησαν με τις προσφορές τους. Παρακαλώ την Δ.Ο. να αναλάβει την μεταφορά του thread στο ιστορικό. Over & Out.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.