Jump to content



Recommended Posts

Χαιρετω σας....

Εχω προβλημα με τον συγκεκριμενο εκτυπωτη και με windows7 home premium

Συγκεκριμενα αφου εχω βρει οδηγους για το συγκεκριμενο λειτουργικο απο τον κατασκευαστη (οι οδηγοι ειναι ιδιοι με αυτους για vista)

Στην εγκατασταση του εκτυπωτη καθε φορα μου σερβιρει στην μαπα ενα ωραιοτατο bsod και ο μοναδικος τροπος για να ξανα μπω στο λειτουργικο ειναι τελευταιες γνωστες ρυθμισεις.

Εχω δοκιμασει οτι driver βρηκα για τον συγκεκριμενο εκτυπωτη.

Σκεφτηκα πως μηπως φταει το .exe αλλα και στην προσθηκη εκτυπωτη με το που του δειχνω το .dll ειτε δεν θα το εγκαταστησει ειτε θα παρω ζεστο ζεστο bsod....

Δοκιμασα εγκατασταση απο windows update αλλα δεν βρισκει κατι...

Λειτουργικα ειναι αυθεντικα, δοκιμασα να τον εγκαταστησω σε 8 διαφορετικα πισι παντα με home premium παντα με το ιδιο αποτελεσμα.

Ολα τα πισι φορουσαν asrock οποτε σκεφτηκα μηπως κατι δεν αρεσει στον controller αλλα και σε gigabyte παλι πηρα τα 3 ως προκαταβολη :fist:

Την κυριακη δοκιμασα εγκατασταση στο προσωπικο μου πισι με αυθεντικα win7 ultimate και με το που ανοιξα τον εκτυπωτη βρηκε οδηγους αμεσα και χωρις προβληματα...

Εστειλα μαιλ στην κονικα αλλα με εγραψαν εκει που ολοι φανταζεστε και η κονικα ελλας δεν μπορει να βοηθησει.

Επισης απο την επικοινωνια με την microsoft δεν εβγαλα καποια ακρη.

Καμμια ιδεα??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.