Jump to content



Logitech Speakers X230 (2.1)


K.K

Recommended Posts

Πωλούνται τα ηχεία τίτλου σε καλή κατάσταση στα 20 ευρώ.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16836121123

Η Logitech, ένας από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές στο χώρο των multimedia ηχητικών συστημάτων, παρουσιάζει ένα δυναμικό σετ ηχείων 2.1 με πολλές δυνατότητες, προσεγμένη κατασκευή, φινίρισμα, απόδοση και αξιοπιστία που εντυπωσιάζει.

Mε ενισχυτή συνολικής ισχύος 32 Watt, τα ηχεία X-230 παραδίδoυν άψογο, καθαρό ήχο σε κάθε περίπτωση. Οι 2 περιφερειακοί δορυφόροι διαθέτουν διπλούς κώνους και κομψό σχεδιασμό, και παρά το μικρό τους μέγεθος είναι ικανοί να αποδίδουν καθαρό στερεοφωνικό ήχο. Παράλληλα, το subwoofer των 20W RMS διαχειρίζεται αποκλειστικά τις χαμηλές συχνότητες για πιο βαθύ και πλούσιο ήχο.

Η σύνδεση με τον υπολογιστή, την τηλεόραση, το στερεοφωνικό ή το Mp3 σας είναι εξαιρετικά εύκολη με χρωματιστά καλώδια για απλή εγκατάσταση. Απολαύστε λοιπόν ταινίες, εργαστείτε, ακούστε μουσική και παίξτε παιχνίδια με "προκλητικά" κορυφαία απόδοση ήχου.

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο

X-230

Αριθμός Ηχείων

2.1

Συνολική Ισχύς

32 W

Κατανομή Ισχύος

2 x 6 W & 20 W Sub

Ισχύς Εμπροσθίων

2 x 6 Watt RMS

Ισχύς Subwoofer

20 Watt RMS

Χειριστήριο

Ενσωματωμένο

Λοιπά Χαρακτηριστικά

Βάρος 5 kg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.