Jump to content



Δεν εκκινει πολλες φορές


ανιχνευτής

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα.

Λοιπόν παιδιά το Pc δεν εχει κανένα πρόβλημα 3 χρόνια τώρα αλλά μου κάνει αραιά και πού ένα κολληματάκι.

Οταν πατάω λοιπόν το κουμπί να ξεκινήσει το Pc πολλές φορες δεν μπαίνει στα windows ουτε καν Bios.Η οθόνη δεν φορτώνει τίποτα και ακούγετε από το Pc κάτι σαν ρολόι.Τικ-τικ ρυθμικά σαν δευτεροδεικτης.Κλείνω-ανοίγω τροφοδοτικό κουνάω λιγο τον πύργο μετά ξεκολλάει .

Που μπορεί να υπάρχει προβλημα ?:yu::yu:

Link to comment
Share on other sites

Δεν πιστευω να ειναι προβλημα σκληρου!

Θα του εδιχνε τουλαχιστον το Bios Post στην αρχη.

Εγω θα σου ελεγα να βγαλεις μια ολες τις καρτες μνημες βυσματα γενικα οτι εχεις στον υπολογιστη και να τα βαλεις ξανα.

Εγω οταν μου φερνουν εναν παλιο υπολογιστη για επισκευη του περναω ενα καθαρισμα τις επαφες στις μνημες και στις καρτες με το καθαριστικο Λευτερης πατεντα μια γομα απο αυτες που ειναι μπλε κοκκινη.

Κανεις τις επαφες απο την μερια την μπλε και εισαι μια χαρα! :dance3:

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια τωρα το PC μου μερικές φορές δεν εκκινεί, δεν δίνει καν σήμα στην οθόνη..

Μετά ακούγεται μια γυναικεία φωνή από τα ηχεία να λέει κάτι σε "CPU overclocking fail" (πρέπει να είναι κάποιο protection της Asus και δεν σταματάει να το λέει μέχρι να κλείσω το PC). Συνήθως ανοιγοκλείνω το πολύμπριζο και συνήθως δεν χρειάζεται καν να ξαναπατήσω το κουμπί του PC, το PC ξαναμπαίνει σε λειτουργία (Ναι χωρίς να πατήσω το κουμπί, μάλλον είναι χάλια το πολύμπριζο), και ανοίγει κανονικά..

Από την πρώτη φορα που μου το έκανε έχω αλλάξει μητρική (με μια ίδια μοντέλο), PSU, κάρτα γραφικών, σκληρούς με λειτουργικό, και έχω προσθέσει (αλλά δεν έχω αλλάξει) μνήμες.. παρόλο αυτά λειτουργεί μια χαρά μέχρι τώρα χωρίς κουλά προβλήματα..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.