Jump to content



Online Παιχνιδάδικο στην Αμερική.


Jerry007

Recommended Posts

Ότι λέει ο τίτλος, έρχονται Χριστούγεννα οπότε ψάχνω κάτι παραπάνω από τα παιχνίδια του Jumbo για τον bro :)

Έχει ψαχτεί κανείς για online παιχνιδάδικο από Αμερική που να στέλνει Ελλάδα και να είναι σχετικά οικονομικό;

Βρήκα το Hamleys που είχα επισκεφτεί στην Αγγλία αλλά είναι πανάκριβο...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω ξανασχοληθεί για αγορές από Amazon, μέχρι τώρα αγόραζα από ebay.

Έχεις να μου δώσεις κανένα καλό tip για τις αγορές μου; Είναι φάση ο κάθενας έχει ένα κατάστημα στο Amazon, ή το ίδιο το amazon είναι το κατάστημα; Thanks :)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον ειναι πολυ απλο! Βλεπεις το προιον που θελεις. Οταν το κλικαρεις λεει sold by ... . Αν εκει λεει amazon σημαινει πως το πουλαει το ιδιο το αμαζον σαν καταστημα. Αν λεει το ονομα καποιου πωλητη τοτε τσεκαρεις το feedback του πωλητη και κρινεις αναλογα. Υπαρχει και εδω προστασια των αγοραστων οπως στο ebay αλλα εγω για καλο και για κακο αγοραζω κυριως απο αμαζον οχι απο πωλητες.

Αν αυτο που παρεις κανει πανω απο 25 λιρες, διαλεξε super saver delivery και το εχεις σπιτι σου με δωρεαν μεταφορικα(εαν ειναι μικρο, αλλιως ερχεται χαρτακι και το παιρνεις απο ελτα). Αν κανει κατω των 25 πληρωνεις τα αντιστοιχα μεταφορικα.

Οτι προιον αγορασεις σε αυτη την τιμη θα το παρεις. Δεν εχει συγγνωμη βαλαμε λαθος, μας τελειωσε, ακυρο κτλ ! Το αμαζον πουλαει μονο καινουρια , εκτος απο συγκεκριμενα αντικειμενα αλλα αυτα ειναι για αποστολη μονο στην αγγλια οποτε δε σε ενδιαφερει :) .

Το στοκ του ειναι real time. Αυτα. Εαν θες τι γνωμη μου και για το δωρο παρε του ενα ρολοι. Εχει τεραστια ποικιλια και οτι ηλικια και εαν ειναι θα βρεις κατι που να αξιζει!

Link to comment
Share on other sites

τπτ! εχουν βγαλει ενα transformers walkie -watch για τετραχρονα αλλα υπεθεσα θα ειναι μεταξυ 11-15 :p

anyway !

www.amazon.co.uk/Transformers-Walkie-Talkie-Watch-Set/dp/B001W1024K

just for laugh δεν εχει καλα reviews ( 2 στα 5 μονο ) :p

Link to comment
Share on other sites

με το αμαζον currency converter που το ενεργοποιεις απο το λογαριασμο σου. Καλυτερα να πληρωνεις σε pound ομως και να κανει τη μετατροπη η τραπεζα γιατι ειναι πιο φθηνα ετσι.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε στο Amazon που βρίσκεται το feedback του κάθε πωλητή;

Η απλά πρέπει να checkάρω τα reviews για το κάθε προιόν; Βρήκα μερικά που δεν έχουν reviews και δεν μπορώ να βρώ που είναι το feedback. Στο όνομα του πωλητή απλά μου κάνει αναζήτηση τα υπόλοιπα προϊόντα του...

Link to comment
Share on other sites

πατας new and used κατω απο το προιον, βρισκεις τον πωλητη, κλικαρεις την παρενθεση. Θα λεει κατι του στυλ 94% κτλ. Δεν ειναι οπως στο ebay. Μπορει να εχει μονο θετικα reviews και να εχει 80% πχ

Link to comment
Share on other sites

Εννοεις οτι πωλητης ειναι αλλος οχι το αμαζον και γραφει dispatched απο amazon? αν ναι τοτε σημαινει οτι αγοραζεις το προιον, ο πωλητης το πηγαινει σε αυτους και σου το στελνουν αυτοι. Ειναι πιο αξιοπιστο εαν πρεπει οπωσδηποτε να αγορασεις κατι απο πωλητη καθως πιο δυσκολα θα γινει μπερδεμα με ταχυδρομειο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.