Jump to content



Απογοητευτικές προβλέψεις για ιντέλ...


aristos87

Recommended Posts

Μεικτά αποτελέσματα

Αύξηση 89% στα κέρδη της Intel το α΄τρίμηνο - Απογοητευτικές προβλέψεις για β΄τρίμηνο

14/04/04 11:33

Νέα ΥόρκηΣχεδόν διπλασιάστηκαν τα κέρδη της μεγαλύτερης παγκοσμίως εταιρείας ημιαγωγών για προσωπικούς υπολογιστές Intel το πρώτο τρίμηνο του έτους, αλλά οι επενδυτές εστίασαν την προσοχή τους στις απογοητευτικές προβλέψεις της εταιρείας για το δεύτερο τρίμηνο.

Συγκεκριμένα, τα κέρδη της Intel αυξήθηκαν κατά 89% στα 1,73 δισ. δολάρια ή 26 σεντς ανά μετοχή. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 20% στα 8,1 δισ. δολάρια.

Όπως αναφέρει το Reuters, ενώ τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου ήταν ευθυγραμμισμένα με τις προβλέψεις των αναλυτών, οι προβλέψεις της Intel για τις πωλήσεις του δεύτερου τριμήνου απογοήτευσαν την αγορά.

Η Intel προέβλεψε έσοδα από πωλήσεις ύψους 7,6 - 8,2 δισ. δολαρίων, ενώ οι αναλυτές έκαναν λόγο για έσοδα 8,09 δισ. δολαρίων.

Μετά το κλείσιμο της Γουόλ Στριτ την Τρίτη, οι μετοχές της εταιρείας υποχώρησαν κατά 42 σεντς στα 27,25 δολάρια. Φέτος καταγράφει τις χειρότερες επιδόσεις ανάμεσα στις μετοχές του Dow Jones, ενώ το 2003 είχε σημειώσει τη μεγαλύτερη άνοδο.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=530245&lngDtrID=251

Γράφει σήμερα το in.gr.... Λέτε να φταίνε οι A64???

:upside::p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.