Jump to content



Θέματα και άλλα για Windows 7


CheLLonaS

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω μια βοήθεια όποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει. Όπως αναφέρω στον τίτλο έχω Windows 7 αυθεντικά. Το θέμα είναι ότι από την πρώτη στιγμή που χρησιμοποίησα το λειτουργικό αυτό μου άρεσε πολύ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι άν κάποιος ξέρει και μπορεί να μου πεί πώς γίνεται να αλλάξω θέμα.

Θέλω δηλαδή αν υπάρχει στο internet κανα site που δίνει θέματα για 7αρια. Και κανα καλό screenshot. Βαρέθηκα αυτό που έχει μέσα. (μπλε)

Καμιά βοήθεια.;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας, κλίκ στο Personalise (έχω αγγλικά7) και στο παράθυρο που ανοίγει φάτσα κάρτα έχει σύνδεσμο «Επιλογή περισσοτέρων θεμάτων online»

Link to comment
Share on other sites

Το πιο καλο και ψαγμενο site οσον αφορα αυτα τα θεματα ειναι το deviantart Browsing Visual Styles 7 on deviantART το οποιο χρησιμοποιω κι εγω! Για να βαλεις ομως οτι θεμα θες στα windows σου πρεπει πρωτα να τα patcharεις αλλιως θα σε πεταει στα κλασικα θεματα των windows!:) To patch γινεται με αυτο το προγραμμα Universal Theme Patcher for Windows 7 - Universal theme patcher - Windows 7 Download :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.