Jump to content



Toshiba dru5112 DVDR X4 με προβλημά.....?


panoramix

Recommended Posts

Αγορασα σε πολυ καλη τιμή πιστευω το Toshiba dru5112 DVDR X4 απο το πλαισιο γυρω στα 80 ευρω το οποιο ειναι μονο -R αλλα δεν το βρισκω ως μειονέκτημα μιας και τα + δισκακια σπανια χρησιμοποιουνται.

Το προβλημα:

Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος, αλλα το Nero 6.0.1 οταν γραφω οποιοδηποτε δισκακι (τούλαχιστον 20 μαρκες δοκιμασμενες) ξεκινα και τελειωνει με την ταχυτητα Χ4 αλλα στην πραγματικοτητα γραφει Χ1 μιας και κανει περιπου 1 ωρα να γραψει το δισκακι πληρως.

Ειναι σαν μοντελο πληρως συμβατο κατα την Ahead.

Εχει καποιος καμια ιδέα;

Link to comment
Share on other sites

το πρωτο πραγμα που θα σου προτεινα ειναι να κοιταξεις να κατεβασεις τις τελευταιες ενημερωμενες εκδοσεις απο το ΝΕRO και επισης να κοιταξεις μηπως υπαρχει καποιο firmware upgrade για το αντιγραφικο σου.επισης τσεκαρε προσεκτικα και με υπομονη τις ρυθμισεις του ΝERO μπας και εχεις καποια ρυθμιση που σου μειωνει την ταχυτητα γραψιματος ενεργη.

εαν μου ρθει τιποτε ακομη θα ξαναποσταρω.ελπιζω να βοηθησα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ!!!!!αυτα που σου εγραψα να τα δοκιμασεις με αναποδη σειρα(πρωτα τις ρυθμισεις κλπ κλπ)

Link to comment
Share on other sites

Το 5112 ειναι απλα αρκετα επιλεκτικο ναφορικα με τη ταχυτητα που γραφονται τα media. Μπορεις οπως προταθηκε να αναβαθμισεις το firmware στο τελευταιο απο εδω. Θα πρεπει πρωτα να γνωριζεις το revision του drive, μπορεις να το δεις με το DiscInfo.

Ως τωρα, το συγκεκριμενο drive μου εχει γραψει χ4 μονο ΤΥ (bulk ή TDK), χ2 Thats Write (not TY) και χ1 SKC, Sentinel με το τελευταιο firmware.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.