Jump to content



DELL XPS M1730


vagos2221416003330

Recommended Posts

Πουλάω το ΤΕΡΑΣ λόγο ανάγκης...

CPU Core 2 Duo EXTREME X7900 2,8Ghz - 3,4Ghz (ρυθμίζεται από το bios)

4Gb Ram

2x 8800GTX in SLI mode

PhysX card

Κάρτα δικτύου με N Draft !!

17inch Full HD (1920 x 1200)

SSD OCZ VERTEX 2 60Gb Sata 2

9cell Li-on battery

windows 7 ultimate 64bit

4 πολύ δυνατά ηχεία με άριστη ποιότητα που ακόμα και στο τέρμα δεν παραμορφώνουν ΚΑΘΟΛΟΥ,με πολύ καλό μπάσο,Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο,Χρωματιστά LED στα ηχεία, στο touchpad, στο καπάκι που αλλάζουν χρώματα όπως θέτετε εσείς,οθονίστα πάνω στο πληκτρολόγιο με ενδείξεις για τα πάντα,ledάκια για ενδείξεις σκληρού δίσκου,wifi κτλ τκλ, remote control ενσωματομένο στο λάπτοπ, card reader,dvi,usb κτλ κτλ...πλήκτρα για γρήγορη πρόσβαση και χειρισμό της μουσικής και πολλά πολλά extra ακόμα..Παίζει τα πάντα από games σε full hd και με full γραφικά μέχρι τώρα..Πάρα πολύ δυνατό και σίγουρα το πιο ποιοτικό του εμπορίου.Είναι αγορασμένο από Αγγλία πριν 2 χρόνια για 3500€..

Πωλείται στα 800€ γιατί έχω ανάγκη τα χρήματα.. ( [ame=http://www.youtube.com/watch?v=5zU78SJ3--0&NR=1]YouTube - Dell's 17-inch gaming laptop 'XPS M1730' with GeForce 8700M[/ame] ετσι είναι εξωτερικά )

Link to comment
Share on other sites

έχεις δίκιο ξέχασα να πώ πως έχει θέση για 2ο δίσκο άλλωστε εργοστασιακά ερχόταν με 2 δίσκους σε raid-0 απλά εγώ έβαλα τον ssd απάνω (ο οποίος δεν έχει δουλέψει πάνω από 7 ώρες από τη μέρα που τον αγόρασα).Οπότε αν θες βάζεις ένα ίδιο και κάνεις raid ή βάζεις ένα συμβατικό για να έχεις περισσότερο χώρο...Αυτό με το word δεν το ξέρω πόσο κρατάει η μπαταρία γιατί δεν το έχω κάνει...Ξέρω πως στο L4D όταν παίζεις online με όλα τα γραφικά τέρμα και τον cpu στα 3,4Ghz κρατάει 25 - 35 λεπτά...Από κει και πέρα δεν ξέρω..Λογικά άμα το βάλεις σε power saving mode, το cpu στα 2,8 και γενικά σε κατάσταση οικονομίας,απενεργοποιήσεις και την μία κάρτα γρφικών και την κάρτα physx αφού δεν σου χρειάζονται για word , και χαμηλώσεις και την φωτεινότητα θα κρατάει πολύυ περισσότερο...

Αλλά εντάξει desktop replacement είναι όχι netbook...:p

Τέσπα..Αποψή μου είναι ότι άμα πάρεις αυτό το laptop για word απλά θα πετάξεις τα λεφτά σου..Αυτό το λάπτοπ είναι για hardcore gaming ή για βαριές σχεδιαστικές εφαρμογές...

Αν θες κάτι για word και αυτονομία τότε το netbook είναι μονόδρομος..Και γώ έχω πάρει netbook και το laptop το άνοιγα μία στο τόσο για κανα game..

Αυτα..ελπίζω να σε κάλυψα..Ότι άλλο θέλεις μου λες.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Ισως, ενδιαφερετε ο αδερφος μου (θελει 2 PC βασικα, ενα για δουλεια και ενα στο σπιτι για games, οποτε το Dell θα το εδινε μια λυση 2 σε 1).

Αν μαθω κατι νεωτερο (και δεν το εχεις δωσει μεχρι τοτε) θα σε ενημερωσω ;)

Link to comment
Share on other sites

θα πρέπει να κατεβάσω το 3dmark και να το βάλω να τρέξει....Και αυτή τη στιγμή το pc είναι μετά από format και δεν το έχω ανοίξει για 2 μήνες...Άρα με βάζεις σε διαδικασία..Άμα προλαβω θα το κάνω αλλά δεν σου υπόσχομαι...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.