Jump to content

Βοηθεια!Τι να κάνω?

artenakia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παδια βοηθηστε με λιγο. Πηρα 13 στον ελεγχο στα αγγλικα και 14 σχολειο και ο πατερας μου αυτες τις ημερες με εχει σαπισει στο ξυλο. Διαβαζω αλλα αγχωνομαι μπροστα στους δασκαλους. Μαλιστα μια φορα ενας δασκαλος με εφτυσε και ο πατερας μου του ειπε μπραβο. Ολα τα παιδια με κοροιδευουν και με γαμανε στο ξυλο. Δεν ξερω τι να κανω. Με κλειδωνουνε με το ζορι στο υπογειο και καμια φορα δε μου δινουν να φαω. Μια φορα που πηρα 18 μου πηραν μοκασινια για δωρο. Σκεφτομαι να το σκασω γιατι δεν αντεχω αλλο. Ειχαν βρει τα cans μου για το γκραφιτι και ο πατερας μου με ζωγραφισε για να με τιμωρησει. Μου εχει σπασει ολα τα cd του pc και μουσικης. Τον υπολογιστη τον εχω και καλα μονο για εργασιες. Τωρα που ειμαι εδω λειπει απο το σπιτι και γι'αυτο μπορω και καθομαι. Αν γυρισει και με βρει εδω, θα μου μαυρισει και το αλλο ματι. Προσπαθει να με μαθει σκακι αλλα επειδη με κερδιζει θεωρει οτι ειμαι χαζος και με χτυπαει στο κεφαλι λεει για να ξυπνησω. Δε μου δινει χαρτζιλικι και μια φορα που του εκλεψα κατι λεφτα απο τη τσεπη με γαμησε στο ξυλο. Μου λεει οτι θα με κλεισει σε ιδρυμα η οτι θα με βαλει να δουλευω στα φαναρια. Σας παρακαλω, βοηθηστε με...

Πάρε το 100.

Δεν μπορω να παρω τηλεφωνο την αστυνομια γιατι τη τελευταια φορα που πηγα μου το εσπασε στο κεφαλι και τωρα δεν εχουμε τηλεφωνο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.