Jump to content



PC Power & Cooling Silencer 750 watt


qbiefox

Recommended Posts

Πωλειται το γνωστο σε ολους psu του τιτλου, το οποιο εχει μονη 12αρα (60Α), εξαιρετικα σταθερα ρευματα και 80+ bronze efficiency. Εσωτερικα ειναι Seasonic design με all-Japanese πυκνωτες. Σε αψογη κατασταση, με το κουτι του και τα ολα του, ποτε ζορισμενο.

Σελιδα κατασκευαστη

80plus bronze certification

Jonnyguru Review

Hardware Secrets Review

Με την εγγυηση δεν ξερω τι παιζει, καθως ειναι αγορασμενο με τιμολογιο εταιριας, το οποιο δεν υπαρχει. Οποτε αν παθει κατι (που δεν το νομιζω) μιλατε απευθειας με την PC Power.

Να διευκρινησω επισης οτι δεν ειμαι ακομα 100% σιγουρος οτι θα το δωσω, αφου ειναι υπερευχαριστημενος απο το psu. Ο μονος λογος που το δινω ειναι το μικροβιο της αλλαγης. Για αυτο το λογο παρακαλω οχι παζαρια, δεν θα το σκοτωσω. Αν αποφασισω, θα την ριξω εγω την τιμη.

Αθηνα χερι με χερι, αλλιως πρωτα καταθεση σε τραπεζα και την ιδια μερα αποστολη. Ισχυουν τα γνωστα, πρωτα post εδω για εκδηλωση ενδιαφεροντος και μετα pm.

70 euro

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.