Jump to content



Prestige 650H ή Prestige 652HW?


cherryman

Recommended Posts

Έχω μπει στην διαδικασία ADSLοποίησης και έχω καταλήξη σε ένα από αυτά τα 2 modems. Αυτό που θέλω να μου πείτε και να με βοηθήσετε, είναι στο ποια είναι η διαφορά και τι παραπάνω θα μου δώσει το Hardware firewall από το software. Το σκέφτομαι πάρα πολύ γιατί η διαφορά τους στην τιμή δεν είναι λίγη. Αλλά ακουγέται και ελκυστικό το "hardware firewall". Πάντως δεν πρόκειται να κάνω την κίνηση αν δεν μου προσφέρει τίποτα ουσιαστικό, γι' αυτό θέλω να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ.

110 ακριβότερο είναι το HW.

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είναι ο 650H...

Καταρχήν είναι router και όχι modem. Αυτό σημαίνει ότι έχεις ένα Α επίπεδο ασφαλείας, λόγω NAT. Επίσης έχει και μία βασική λειτουργία packet filtering ώστε με λίγο setup να είσαι κατά ένα μεγάλο ποσοστό, προστατευμένος. Μαζί με μία software λύση, θα είσαι super.

Ο 652HW τώρα, έχει περισσότερο επαγγελματικό προσανατολισμό, μιας και έχει πολλά ακόμα καλούδια πέρα από το ολοκληρωμένο Firewall.. Έχει θύρα για wireless module, vpn support, autofailover, bandwidth management, στοιχεία τα οποία καλύπτουν άνετα μία μικρή εταιρία και είναι υπερβολικά για ιδιώτη...

Αυτά, :)

Link to comment
Share on other sites

με firmware update έχει και το 650Η πυρότοιχο ασφαλείας... φαντάζομαι όμως πιο περιορισμένων δυνατοτήτων. αυτό έχω, αν και δεν το δοκίμασα...

και bandwith manager έχει και υποδοχή για pcmcia wifi

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.