Jump to content



Sony Vaio VPCM12M1E και HDAUDIO


Tankard

Recommended Posts

Χαιρετώ.

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα ροζ (!) netbook που ακούει στο όνομα Sony Vaio VPCM12M1E/P (το P από το pink). Είχε τα κλασικά (υπερφορτωμένο με προγράμματα της Sony, ιούς-trojans, μπάρε αναζήτησεις, κτλ) και σερνόταν.

Το κυρίως πρόβλημά του είναι όμως πως δεν γίνεται σωστή εγκατάσταση στους οδηγούς της κάρτας ήχου με αποτέλεσμα να μην έχει καθόλου. Οι δοκιμές που έκανα είναι οι ακόλουθες:

  1. Κατάργηση του υλικού από την διαχείριση συσκευών και επανεγκατάσταση οδηγών που πήρα από τον επίσημο ιστότοπο της Sony. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης έπαιρνα μήνυμα λάθους, άλλωτε κυκλικού πλεονασμού (σημειωτέον οι οδηγοί ήταν στο σκληρό δίσκο) άλλωτε απλά πως παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την εγκατάσταση.
  2. Κατέβασμα εναλλακτικών οδηγών από τον ιστότοπο της Realtek και νέα προσπάθεια με το ίδιο αποτέλεσμα.
  3. Έγινε ανανέωση των Windows 7 Starter με τις τελευταίες ενημερώσεις καθώς και έλεγχο με το Sony Vaio Update χωρίς αποτέλεσμα.
  4. Περάστηκε το τελαυταίο bios χωρίς αποτέλεσμα.

Έχετε καμιά επιπλεόν ιδέα; Θεωρείτε πως ένα recovery΄ίσως επανέφερε σε λειτουργία την κάρτα ήχου ή πρέπει να πάει στην Sony;

Ευχαριστώ...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.