Jump to content



Το Εχετε Ξαναδει Αυτο??


mortisboy

Recommended Posts

Σημερα το πρωι ημουν net απο το δευτερο μηχανημα μου οπου κατεβαζα κατι utilities.....και εψαχνα και για το cpu-z 1.22 !!Αφου το official link δεν δουλευε το βρηκα απο αλλου ......οκ για να το τρεξω λεω να δω αν εχει αλλαξει κατι...μπααααα.....αλλα με εκπληξη ειδα αυτο:jump: :jump:

post-73-1416070918,1224_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

AMD K7 Processor .......γαμάτο......:D και δεν ειναι μονο αυτο το μεγαλυτερο κολλημα ειναι οτι ο 2500+ που εχω σε αυτο το pc ειναι locked και τον ετρεχα 225x11@2475 :blink: :blink: ...και δεν ειχα αλλαξει κατι στο bios.....δεν μπορει λεω... ειχα κανει τα παντα σε αυτον το cpu για να τον ξεκλειδωσω.......εεε με το που εκανα ενα restart επανηλθε στα 225x11 και εφυγε και το AMD K7 Processor.....:tomato: :tomato: .....τα συμπερασματα δικα σας!!!!

Link to comment
Share on other sites

το έχω πάθει πολύ παλιά...

με έναν 2100. σε εμένα ήταν bug της cpu. και σε άλλο pc έδειχνε να έχει χάσει τα 3/4 της cache.

και θυμάμαι κάναμε benches σε ίδιες συχνότητες με τον Πάρη και φάνηκε ότι δεν είχα καμιά πτώση... οπότε ούτε Duron έγινε ούτε Muron (!)...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.