mortisboy Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2004 Σημερα το πρωι ημουν net απο το δευτερο μηχανημα μου οπου κατεβαζα κατι utilities.....και εψαχνα και για το cpu-z 1.22 !!Αφου το official link δεν δουλευε το βρηκα απο αλλου ......οκ για να το τρεξω λεω να δω αν εχει αλλαξει κατι...μπααααα.....αλλα με εκπληξη ειδα αυτο :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 6, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 AMD K7 Processor .......γαμάτο...... και δεν ειναι μονο αυτο το μεγαλυτερο κολλημα ειναι οτι ο 2500+ που εχω σε αυτο το pc ειναι locked και τον ετρεχα 225x11@2475 :blink: ...και δεν ειχα αλλαξει κατι στο bios.....δεν μπορει λεω... ειχα κανει τα παντα σε αυτον το cpu για να τον ξεκλειδωσω.......εεε με το που εκανα ενα restart επανηλθε στα 225x11 και εφυγε και το AMD K7 Processor..... :tomato: .....τα συμπερασματα δικα σας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 Aν παρατήρησες έχει φύγει και η cache και έχει γίνει Duron... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 6, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 Εndu ...οτι ναναι λεμε....τωρα το ειδα...τι να πεις........bug:...: Γαματο παντως Βαρτον με 64κ L2 cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 ελπίζω τώρα να είναι στα καλά του γιατί δε νομίζω να σε συμφέρει ξεκλείδωτο Multi με 64Κ L2:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 το έχω πάθει πολύ παλιά...με έναν 2100. σε εμένα ήταν bug της cpu. και σε άλλο pc έδειχνε να έχει χάσει τα 3/4 της cache.και θυμάμαι κάναμε benches σε ίδιες συχνότητες με τον Πάρη και φάνηκε ότι δεν είχα καμιά πτώση... οπότε ούτε Duron έγινε ούτε Muron (!)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 7, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Μια χαρα ειναι τωρα .....ε...ναι δεν λεει 64κ ....τωρα βρηκα αλλη ασχολια χτες μου ηρθε ενας Mobile(used) για το DFI ....αντε για να δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.