Jump to content



Modem-Routers: D-Link DSL-2640B & Netgear DGN2000


Recommended Posts

1. Το modem-router του τίτλου, στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα και απόδειξη αγοράς 06/12/2010 από MediaMarkt. Δίνεται λόγω αλλαγής παρόχου (πήρα δώρο νέο από την Wind). Τιμή στα 40 ευρώ.

Σελίδα κατασκευαστή για αναλυτικές πληροφορίες. Στα Ελληνικά δείτε εδώ

Φθηνότερη τιμή στο Skroutz για να έχετε μια ιδέα κόστους.

Παραλαβή από ηλεκτρικό σταθμό Αμαρουσίου. Για ταχυδρομική αποστολή, τα έξοδα βαρύνουν τον παραλήπτη.

2. Υπάρχει και ένα Netgear DGN2000, αλλά θα πρέπει να δοκιμάσω πρώτα την κατάστασή του. Το Netgear έχει κομμένο το ένα εσωτερικό καλώδιο κεραίας (θέλει συγκόλληση για όποιον ξέρει να την κάνει, εγώ δεν κατέχω). Αν κάποιος το θέλει, ας κάνει ένα post για να το δοκιμάσω και να δώσω τιμή (το έχω στην αποθήκη για την ώρα). Συσκευασία υπάρχει πλήρης, απόδειξη όμως μάλλον όχι.

Δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές. Επίσης, να κάνετε πρώτα post εδώ πριν μου στείλετε pm.

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι το βράδυ θα έχω δώσει στοιχεία για το Netgear. Υπάρχει μαζί του και το wireless USB adapter wn111v2 που ήταν μαζί με το router και δεν χρησιμοποιείται πια λόγω powerline.

Link to comment
Share on other sites

UPDATE: Το Netgear έχει πρόβλημα. Συνδέεται κανονικά αλλά οι ιστοσελίδες ανοίγουν με ταχύτητα χελώνας. Κλειδώνει μεν σε κανονικές ταχύτητες αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι θέμα καλωδίων αφού με άλλο router δουλεύουν κανονικά. Οπότε σκέτο δεν μου κάνει καρδιά να το δώσω αφού μου φαίνεται σαν κοροϊδία. Αν το θέλετε πακέτο με το wireless USB adapter (που λειτουργεί άριστα), τα δίνω πακέτο στα 30 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.