Jump to content



βοηθεια για επιλογη καρτας γραφικων


george syr

Recommended Posts

παιδια εχςω αποφασιασει εδω κι καιρο ν αγορασω μια καινουργια καρτα γραφικων ειμαι αναμεσα στην

Sapphire 6950 (PCI-Express, GDDR5, 2GB)

και σε 2 HD 5770 CROSSFIRE .Αυτο που 8ελω να μου πειτε ειναι ποια απο τις 2 επιλογες ειναι οι καλυτερη για resolution 1920x1080 ki ακομα επειδη εχω την ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK P55DE3 ΑΝ υποστιρηζει τις 5770 για crossfire

ευχαριστω εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

οχι δεν χρειαζεται....εκτος αν παιζεις πανω απο 1920x1080 και σου περισευουν και τα ευρω...αλλωστε η μητρικη σου δεν ενδυκνειται για crossfire...δες και για μτχ...

http://www.thelab.gr/pwliseis/sapphire-2xhd6950-2gb-92479.html

http://www.thelab.gr/pwliseis/sapphire-6950-a-92513.html

Link to comment
Share on other sites

Να προσεξεις μονο για το χρωμα της πλακετας να ειναι μαυρο αν ενδιαφερεσαι για overclock..μπορεις επισης για να μην εχεις τετοιο προβλημα να παρεις την ιδια απο xfx που μπορεις σιγουρα να την κανεις overclock.

Link to comment
Share on other sites

Thanks for the notation,,:T:..

@venom7 ακομα τα περιμενω τα πραγματα μεχρι να ερθουν μαλλον θα χρειαστει να ξανακανω αναβαθμιση,,Στην σελιδα ελεγε παραδοση εντος 3 ημερων:triniti:.Εχουν περασει σχεδον 2 εβδομαδες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

παιδια επειδη κατι προεκυψε 8ελω να σας ρωτισω κατι ακομα η 6950 1gb 8 συκωνει τ παιχνιδια σε resolution 1920x1080 ευχαριστω εκ των προταιρων (sorry για την ορθογραφια δεν εχω σηνη8ισει σε ελληνικο πληκτρολογιο)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.