Jump to content



Ati HD4770


Recommended Posts

Λοιπον εχω ενα σοβαρο πρόβλημα με την καρτα γραφικών μου...Προχθές μου εκανε update και καταλαθος την ωρα που εκανε εγκατασταση τους νεουσ driver εκλεισα το pc... Ανοιγω μετα τιποτα ο υπολογιστης τρεχει η οθόνη μαύρη και χωρις να κλείσω τον υπολογιστη εβαλα και εβγαλα κανα 2 φορες την κάρτα....Τελος παντων βγαζω την καρτα στο τελος αφου εχω κλειστό το Pc συνδεω στην Onboard και ανοιξε...Τωρα αν συνδεσω με κλειστο το Pc Την καρτα γραφικών μου την pci και έχω το καλώδιο της οθόνης στην on board δεν μου εμφανιζει απολύτος τπτ τρεχει κανονικα το Pc ακουω αλλα δεν βλεπω τιποτα και οχι μονο στα windows μεσα αλλα και αρχικα δεν μου εμφανιζει το f8,f10 κ.τ.λ ...Αν κλεισω το pc Βγαλω την καρτα γραφικών και παλι με την on board ανοιξω τοτε όλα καλα...Υπαρχει περίπτωση να εχω καψει την καρτα γραφικών μου (την Pci) ??Το ανεμιστηράκι της δουλεύει πάντως αλλα δεν δείχνει τπτ...και το παραξενο ειναι οτι οταν την τοποθετώ και ανοίγω το pc και την εχω συνδεμενη την οθονη στην on board καρτα τοτε τπτ δεν φαινετε...οταν την βγάλω απο την θέση τις τοτε κανονικα τα βλέπω....Πως μπορω να καταλαβω αν καηκαι?

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Μπες με την onboard,κάνε απεγκατάσταση τους drivers,μετά μπες στο bios,κάνε disable την onboard,βάλε την κάρτα πάνω,και βάλε καινουριους drivers

Link to comment
Share on other sites

Μπες με την onboard,κάνε απεγκατάσταση τους drivers,μετά μπες στο bios,κάνε disable την onboard,βάλε την κάρτα πάνω,και βάλε καινουριους drivers

Εχω κανει format.....Eβαλα την καρτα και παλι μου κανει τα ιδια δεν εχω περασει δριωερ γτ πολυ απλα δεν την ειδε...υπαρχει περιπτωση να ειναι απο Bios??δεν νομιζω αφου εκανα format

Link to comment
Share on other sites

αφού δεν τη βλέπει το σύστημα μάλλον παρέδωσε πνεύμα,

αλλά ίσως να έχει πρόβλημα και η θύρα που την τοποθετείς.

καλό θα ήταν να τη δοκιμάσεις και σε άλλο pc για να σιγουρευτείς.

Link to comment
Share on other sites

αφού δεν τη βλέπει το σύστημα μάλλον παρέδωσε πνεύμα,

αλλά ίσως να έχει πρόβλημα και η θύρα που την τοποθετείς.

καλό θα ήταν να τη δοκιμάσεις και σε άλλο pc για να σιγουρευτείς.

η θύρα δεν νομιζω γτ το ανεμιστηρακι τρεχει κανονικα βεβαια εχει και προσθετη τροφοδοσια αλλα και που την βγαζω λειτουργη το ανεμυστηρακη....αλλα η καρτα μαλλον ναι :( ...επισεις δεν μπορω να βρω στo bios καπου που να λεει να κανω disable Την on board καρτα γραφικων...δεν αναφαίρει κατι τετοιο...Aυτην την στιγμη δεν εχω τους driver αφώτου εκανα Format δλδ δεν τους περασα ...Αλλα απο οτι καταλαβα δεν εχει σημασια :(

Tωρα οπως ειναι ανοιχτο το pc την τοποθετώ αλλα ουτε μου λεει νεα συσκευη ουτε τπτ μονο που λειτουργη το ανεμηστηρακι της καρτας οταν την τοποθετω

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.