Jump to content



Project 3liCosmos S


3likos

Recommended Posts

Ξεκινώ και γω σιγά σιγά το project για το νέο μου σύστημα. Λίγες πληροφορίες (σε παρακάτω ποστ-update θα έχουμε φώτο και από το hardware , υδρόψυξη που θα χρησιμοποιηθεί):

Hardware:

Asus Crosshair IV Formula

AMD Phenom™ II X6 1090T 3.2GHz sAM3

G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO (2Gx2)

PNY GTX 285 1024MB PCIe 2.0

Silverstone SST-ST85F-P

Το σύστημα θα "φιλοξενήσει" το γνωστό Coolermaster Cosmos S το οποίο αγοράστηκε από stock στα 50 ευρώ. Είχε βέβαια πολλές απώλεις που θα δούμε σιγα σιγά στο project. Ας δούμε ενδεικτικά κάποιες φώτο από το κουτί στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

Εδώ φαίνεται η πρόσοψη από την οποια λείπουν 4 drive bays και υπαρχει ένα θεματάκι με το μηχανισμό που κλείνει το ένα από τα δύο μεταλλικά "πορτάκια" και "πιάνει" τα drive bays. Υπαρχει η σκέψη να παραγγείλω απευθείας από την coolermaster 2 drivebays και ένα μηχανισμό είτε να καταφύγω σε μία custom λύση. Θα δούμε.

p4050211-5750.jpg

Ακολουθεί μία φώτο με το κουτί από το πλάι όπου όπως φαίνεται δεν υπάρχουν τα pci slots (υπάρχουν μόνο δύο αλλά τα έχω βγάλει) (προφανώς θα αγοράσω άλλα) και βλέπετε και το μονό ψυγείο της υδροψυξης (το έβαλα για να δω πως εφαρμόζει, παρακάτω θα δείτε και το τριπλό...) ακόμη πρέπει να λείπουν τα φίλτρα των ανεμιστήρων αλλά κλάιν κάτι θα κάνουμε και για αυτο.

p4050208-5748.jpg

Υπάρχει το σχέδιο να ντυθεί το γκρι πλαϊνό και τα χερούλια με carbon αυτοκόλλητο (δείτε σχετικό τοπικ όπου ζητάω πληροφορίες). Φυσικά θα γίνουν και άλλες αλαγές που θα δούμε στη συνέχεια...

Αυτή τη στιγμή τη βγάζουμε κάπως έτσι :

p4050214-5749.jpg

Αυτά για αρχή. Συνεχεια τις επόμενες μερες με το πρώτο ουσιαστικό update....

Link to comment
Share on other sites

Καλή αρχή και από εμένα. Φοβερή επιλογή το cosmos για παιχνίδι!

Φιλική συμβουλή για τις φωτογραφίες. Προσπάθησε να ακουμπάς κάπου την φωτογραφική και να τραβάς με timer χωρίς να την κρατάς στα χέρια και χωρίς φλας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.