papasof Posted May 17, 2004 #1 Share Posted May 17, 2004 Tι γινεται τελικα με αυτους τους sata ενω εγκαθιστω σωστα τους drivers ξαφνικα ο δισκος ανα 5,6 ανοιγματα χτυπαει και κολαει. ξεκιναει μονο αν βγαλω την τροφοδοσια και την ξαναβαλω. αυτο συμβαινει σε 3 μηχανηματα διαφορετικα με τον ιδιο δισκο και τελικα βρισκοντας εναν ιδιο τον δοκιμασαμε και αυτον στα 3 μηχανηματα αλλα και αυτος τα ιδια. 1. P4 2800 CHAINTECH 8652. P4 2800 ALBATRON 865PROII3. P4 1600 CHAINTECH Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Posted May 17, 2004 #2 Share Posted May 17, 2004 Όταν ψαχνόμουν για δίσκους, 2 από αυτούς μου βγήκαν ελαττωματικοί και κατέληξα σε seagate. Ο φίλος vagouridis είχε επίσης πρόβλημα όταν αρκετοί τέτοιοι δίσκοι χτύπησαν και γύρισαν πίσω... Όλοι αυτοί από παρτίδα Πουλιάδη, σε κάνει να αναρωτιέσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Posted May 18, 2004 #3 Share Posted May 18, 2004 Κι εγώ στο club με τους ελλατωματικούς 120άριδες.Έχω δυο σε raid.Έτρεξα το PowerMax και μου έβγαλε καί για τους δυο Bios Extension Support Failed αλλά το συνολικό test Passed και στο αρχείο καταγραφής δέν μου έβγαλε κωδικό λάθους.Τί είναι το "Bios Extension Support" και κατά πόσο πειράζει που είναι Failed; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Posted May 19, 2004 #4 Share Posted May 19, 2004 Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.