Jump to content



SAMSUNG SYNCMASTER BX2331


el.greco.1978

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα.Είπα να αγοράσω και εγώ καινούριο μόνιτορ μιας και η 17αρα που είχα χαράμιζε τις κάρτες γραφικών.Δεν είχα ποτέ TFT και θα θελα να μου λύσετε κάποιες απορίες.Αφού έπαιξα με το overscan και τα βλέπω τώρα πια όλα καθαρά,έχω την εξείς απορία.Έχω συνδέσει την οθόνη με καλώδιο από hdmi>dvi.Το κουμπί του auto adjust στην οθόνη όταν το πιέζω μου λέει ότι δεν είναι available.Οι οδηγίες που διάβασα λένε ότι το autoadjust λειτουργεί μόνο στο analog mode.Εννοεί όταν συνδέσω δλδ την κάρτα στην αναλογική θύρα της οθόνης???? Επίσης έχω και έναν οδηγό που κάνει εγκατάσταση την οθόνη σε digital ή analog mode.Με αυτήν την συνδεσμολογία εγώ τί επιλέγω?????? Επίσης όταν παίζω παιχνίδι μου βγάζει γύρω γύρω τις μαύρες γραμμές.Μιλάω για ανάλυση 1920χ1080.Γιατί????Από ότι κατάλαβα είναι θέμα του scaling.Στο desktop δεν έχω πρόβλημα.Αντίθετα όταν παίζω alien vs predator σε 1920χ1080 έχω.Τι κάνω????

Link to comment
Share on other sites

γιατι μπλεκεις με το HDMI?

βαλε ενα DVI to DVI και επελεξε Digital

τι καρτα-ες γραφικων εχεις?

EDIT τωρα ειδα την υπογραφη σου.....DVI to DVI και θα εισαι GG

H οθόνη έχει μόνο analog και 2 hdmi θύρες.Πάντως στο dawn of war 2 δεν έχω πρόβλημα με μαύρα πλαίσια.Περίεργο.Επίσης στο μενού ρυθμίσεων της οθόνης έχει μια επιλογή pc και av.Ποιές οι διαφορές με αυτό????

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.