Jump to content



Νεος HDD και SMART values!


BananaTzo

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους,

Πριν απο λιγο καιρο παρηγγειλα εναν Samsung F4 2TB EcoGreen (HD204UI) απο γνωστο αγγλικο site.Μετα απο 7-8 μερες μου ηρθε ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο για το δεμα και απο κει κ περα αρχιζει η περιπετεια μου. :help:

Δυστυχως ο σκληρος μου η ηρθε μεσα ενα πλαστικο κουτακι το οποιο ηταν μεσα σε ενα αλλο χαρτινο κουτι το οποιο ειχε απλετο χωρο για να καταχτυπιεται σε ολη την διαρκεια του ταξιδιου.Μαλλον μερικοι υπαλληλοι πιστευουν οτι οι σκληροι δισκοι ειναι οντως "σκληροι" κ για αυτο μπορουμε να τους κακοποιουμε χωρις να καταλαβαινουν τιποτα.

Απογοητευμενος,συνδεω τον σκληρο στον υπολογιστη.Ο disk manager τον βλεπει,θορυβο δεν κανει,καλα τα παμε μεχρι στιγμης.Τον formarω σε NTFS κ κανω extended test με WD Diagnostic Tools.Περναει το test κ κανω chkdisk για bad sectors.Μετα απο αρκετη ωρα τελιωνει κ αυτο.

Οριστε και τα smart values που μου βγαζει το hdd sentinel.

smartyz.jpg

Πως σας φαινονται? Ο δισκος ειναι ενταξει ή θα χρειαστει να τον γυρισω πισω? :baby:

Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να τον γυρίσεις πίσω;

Μια χαρά φαίνεται ο δίσκος.

Επίσης, αν θέλεις στο μέλλον να τον τεστάρεις για πιθανά προβλήματα, μπορείς να δοκιμάσεις το διαγνωστικό της Samsung (Εs-Τool).

Καλορίζικος.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

Δεν χρειάζεσαι παραπάνω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του δίσκου σου, από αυτές που δίνει το hdd sentinel ή άλλα παρόμοια (π.χ. hdtune).

Ο δίσκος σου δεν έχει ούτε weak sectors (current pending sector count -> data=0), ούτε "bad" sectors (reallocated sectors count -> data=0).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.