Jump to content



DFI X48 Δεν βλέπει 8gb ram


NooDle

Recommended Posts

Παίδες εχθές είπα πριν κάνω αγορά άλλα 2χ2gb να δοκιμάσω πρώτα να δω αν έχω κανα θέμα με το pc

κουμπώνω το 3 slot και βλέπει κανονικά 6gb.

Με το που βάζω τα άλλα 2gb ξεκινάνε τα κουλά ... χτυπάει το buzzer συνεχόμενα και δεν κάνει τίποτα..

Ξαφνικα χάθηκαν και τα 2 raid που έχω στο μηχάνημα της υπογραφής... (Εν μέρει καλό ήταν αυτο γιατί έκανα update και τους vertex)

Εκανα bios update αλλά πάλι μόλις κουμπώσω το 4 αρχίζει και σφυρίζει...

τα έχω δοκιμάσει όλα ενα-ενα και σε διαφορετικά slot για να βεβαιωθώ οτι δεν έχει κάποιο πρόβλημα μητρική/ραμ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά..

EDIT : και τα προβληματα συνεχίζονται... Κάνω και τους 4 δίσκους raid περνάω τα win 7 στους ssd και μου πετάει σφαλμα στο 13%

Το cd είναι πεντακάθαρο..

Link to comment
Share on other sites

κανε ενα bios update!! δεσ στο νετ μεχρι τι συχνοτητα (mhz)μνημησ υποστηριζει το mobo σου.Οταν βαζεις τα 2 dimms διχνει τα σωστα mhz ?

ολα τα dimms μνημης ειναι ιδια?

σορι τωρα ειδα οτι εχεις κανει ηδη bios update!!αν δεν ειναι ιδια ολα τα dimms μηπωσ πρεπει να τα βαλεισ σε διαφορετικες θεσεις??

Link to comment
Share on other sites

Oλα ίδια είναι.. και έχεις κάνει τριπλό ποστ..

Μπορούσες να κάνεις διόρθωση (φιλικα στο λεω για να μην έχεις εσυ προβλήματα στο μέλλον)

ευχαριστώ για την βοήθεια

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.