Jump to content



System Restore σε Hp Mini 110


Nick86

Recommended Posts

Εχω το παραπανω netbook.Κολησα εναν ιο windows recovery.O οποιος μου εσβησε τα παντα απο την εναρξη προγραμματα.Ετρεξα malware bytes και οκ με τιν ιο αλλα η εναρξη παραμενει αδεια.Ψαχνω να κανω restore,να γινει οπως ηταν οταν αγοραστηκε και δεν το βρισκω πουθενα.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κανω και format γιατι δεν εχω cd του με windows να βαλω τον δισκο στο desktop να τα φορτωσω εκει...Καμια ιδεα??

*Παταω esc sστην αρχη και φ11 και φ6 μπας και μπει στο recovery αλλα δεν..

*Εχει windows xp(δεν γνωριζω εκδοση)

Link to comment
Share on other sites

Απο την εμπειρια μου το "windows recovery" spyware, εξαφανιζεται μονο με format. Εχω δοκιμασει δεκαδες προγραμματα, αλλα το κανενα δεν το διαολοστελνει !

Εγω θα κατεβαζα ολους τους drivers απο το site της ΗΡ, θα εβρισκα μια εκδοση WinXP/Vista/7/whatever και θα την εκανα εγκατασταση απο το USB/DVD μου και μετα θα το εκανα activate χρησιμοποιοντας το αυθεντικο κλειδι μου.

Μετα τρεχεις τα drivers κ εισαι αρχηγος. Χρονοβορο, αλλα πετυχαινει.

(been there-done that...)

Απλα μετα να φτιαξεις ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ recovery dvd για τετοιες περιπτωσεις !

Link to comment
Share on other sites

Αυτο ηταν που ηθελα να αποφυγω ειναι η αληθεια..:p

Το προβλημα μου ειναι πως ειναι μιας κοπελιτσας που το χρησιμοποιει στο σχολειο και εχει και ubundu και xp μεσα...Και aν κανω format Πανε και τα ubundu..:p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.