ΔημητρηςΒ Posted May 20, 2004 #1 Share Posted May 20, 2004 εχω εγκαταστησει το προγραμμα απ το cd γνωστου περιοδικου.η περιοδος δοκιμης ειναι 14 μερες.υπαρχει μηπως κανενα crack για να το εγκαταστήσω μονιμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Posted May 20, 2004 #2 Share Posted May 20, 2004 Χμμ....... Βασικα δεν ειναι σωστο να μιλας για warez crack κτλ σε φορουμ ετσι χυμα...... Μην πειμενεις οποτε βοηθεια σε thread ετσι ανοικτα! Αν θες κατι ριξε pm η κανε κανενα search παντως ποσταρισμενο λινκ μην περιμενεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔημητρηςΒ Posted May 21, 2004 Author #3 Share Posted May 21, 2004 sorry δεν ηξερα.τι σημαινει pm?ασχετος ο κυριος!thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Posted May 21, 2004 #4 Share Posted May 21, 2004 Προσωπικό μήνυμα. Π.χ. κάτω από τη sig μου και του Δαίδαλου θα δεις ένα κουμπάκι πμ.Αυτό είναι.Αυτό δεν σημαίνει ότι ούτε εγώ ούτε ο Δαίδαλος ξέρουμε απαραίτητα, μπορείς να δοκιμάσεις πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Posted May 21, 2004 #5 Share Posted May 21, 2004 Καλως ήρθες στο lab :flower: Μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα σε κάποιο χρήστη με το πλήκτρο που εμφανίζεται κάτω από το ποστ του, συνολικά τα μηνύματα τα βλέπεις στο λινκ Προσωπικά μυνήματα στο προφιλ σου. Συζητήσεις περι warez, cracks κλπ. όπως και links δε επιτρέπονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.