Jump to content



Νέο κινητό


aris20

Recommended Posts

Έχω το iPhone 3G αλλά το βαρέθηκα, ήδη το έχω κάποια χρόνια.

Το θέμα είναι ότι θέλω νέο, πιο γρήγορο με περισσότερες δυνατότητες π.χ. κάμερα, δυνατότερος CPU, περισσότερη Ram, κτλ.

Αλλά δεν ξέρω τι να πάρω.

1-> Samsung Galaxi S II

2-> iPhone 4

1-> Πολύ καλό αλλά παιχνίδια δεν βρήκα ιδιαίτερα κάτι να με ενθουσιάσει ούτε κάποια εφαρμογή που να θεωρείται άξια για αυτό το κινητό.. Οι εφαρμογές θα έλεγα παρόμοιες με του iPhone αλλά πιο κακού σχεδιασμού και αρκετά λιγότερες όσο αφορά το design και μέτρια λειτουργικότητα θα έλεγα. Αλλά αυτό που μου άρεσε είναι o Dual Core CPU στα 1.2GHz , με βίντεο HD σε ανάλυση 1920x1080 με 30FPS με 1GB RAM.. Δηλαδή High End συσκευή πραγματικά. Αλλά αυτήν την ισχύ την εκμεταλεύεται η απλά για μόστρα υπάρχει..? Γιατί από ότι βλέπω το Android κολάει εύκολα και κάνει Lagαρίσματα στο menu αρκετά εύκολα και δεν βλέπω κάτι το εντυπωσιακό για αυτό το λειτουργικό για να έχει τόσο καλό hardware. Πόσο διαρκεί η μπαταρία του..?

2-> iPhone 4 αρκετά ωραίο από θέμα εμφάνισης, αλλά σκέφτομαι ότι η κάμερα του είναι μόνο 5Mpixel, μήπως είναι κάπως λίγα εσείς που το έχετε πως σας φαίνεται η ανάλυση..? Είναι αξιόλογη σαν μια απλή φωτογραφική μηχανή η ακόμα είναι πίσω..? Eίδα κάτι φώτος στο google και ήταν λίγο θολές. Όσο για το video εντάξει σε 720p τραβάει, δεν είναι και κακή ποιότητα. Το μόνο που με ενθουσιάζει σε αυτό το κινητό είναι η απόκριση της οθόνης με το δάχτυλο και η ταχύτητα του. Γενικότερα το design του λειτουργικού στα iOS μου κάθεται καλύτερα. Φυσικά ότι έχει άπειρα παιχνιδάκια και online games στο AppStore. Κάτι που δίνω ++.. To θέμα είναι αξίζει? Έχει 800MHz CPU (υποχρονισμένο από το 1GHz) και 512MB RAM... (τα θεωρώ υπεραρκετά τα MB που έχει σαν μνήμη εδώ τα Windows 7 απαιτούν 512MB RΑΜ)

Επίσης... τα Windows 7 Mobile πως είναι έτσι? Σαν να είμαι στο Twitter ένα πράγμα, σαν να σερφάρω δηλαδή στο μενού του κινητού από έναν browser..

Είδα και το LG Optimus 2X αλλά δεν εγκρίνω...

Link to comment
Share on other sites

τωρα το καλοκαιρι δεν θα βγει και το iphone 5 ,ετσι ισως να πεσει και η τιμη του iphone 4?

κατ' αλλα εγω θα περιμενα λιγο ακομη μεχρι να κατασταλαξουν λιγο τα πραγματα...

την δουλεια σου οπως και να εχει την κανεις νομιζω και με το iphone 3 η οχι?

το samsung >iphone (hardware)

samsung<iphone(software)αν και πληρωνεις για καλη εφαρμογη..

πραγματικα ομως και εγω ειμαι πολυ μπερδεμενος..:hang3:

Link to comment
Share on other sites

Διαβάζω αυτό στο TechBlog και με κάνει να μην το θέλω τελικά..:

Το θεμα ειναι να μας πειτε ….ΕΑΝ αξιζει τελικα η οχι….

Πηγαμε πηραμε το gs 1 και στο τελος παλεβαμε με τα lags και τα κολληματα του…ψαχναμε ρομσ και ολα αυτα τα δυσαρεστα που κατεστησαν το κινητο μια Φερραρι αλλα με 3 ταχυτητες και τελικη 100χιλιομετρα σε 15 δευτερα. …

Αυτα τα προβληματα λυθηκαν ? Υπαρχει καποιος να το εχει χρησιμοποιησει και να ειχε το πρωτο? link

Αυτό μας έλειπε, να ψάχνουμε και Roms, πρέπει να είναι μπλέξιμο γενικά.

Μάλλον με iPhone 4 το βλέπω. To 5 δεν νομίζω να βγεί, λογικά 4 με διπύρηνο CPU, και 8Mp κάμερα. Αλλά θα αργήσει και εγώ θέλω κινητό τώρα... Σήμερα, αυριο, μεθαύριο.. :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.