Jump to content



αγορα πολυμηχανηματος


Recommended Posts

καλησπερα σας! θελω να αγορασω ενα πολυμηχανημα γυρω στα 100 ευρω. θελω ομως να σκαναρω απο βιβλια!!!! εχω ηδη ενα της hp με το οποιο δεν μπορω να σκαναρω βιβλια καθοτι περναει μονο σελιδες τις οποιες βαζεις απο πανω τις περναει απο μεσα και τις βγαζει απο κατω! εχω καταληξει σε αυτους 1. http://www.e-gate.gr/printing-devices/p ... 525wd.html 2. CANON PIXMA MG5250 - - E-SHOP.GR 3. CANON PIXMA MG5150 - - E-SHOP.GR (δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η τοσο μεγαλη διαφορα αναμεσα στους 2 της canon που να δικαιολογει τη διαφορα στη τιμη τους) , δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την hp (δεν μου αρεσε η ποιοτητα εκτυπωσης και εχω την εντυπωση πως καταβροχθιζει το μελανι). ποια η αποψη σας?

Link to comment
Share on other sites

Τι θα τυπώνεις; Άμα το χρειάζεσαι για πολλές σελίδες κείμενο (βιβλία) τότε για inkjet μη το σκέφτεσαι. Πάρε κάποιο laser με φτηνό τονερ. Με 50-60ε τονερ μπορείς να τυπώσεις 1500-2κ σελίδες που με inkjet θα χρειαστείς τα διπλάσια χρήματα.

Τα 2 canon που δείχνεις έχουν μεγάλη διαφορά γιατί το 5250 έχει κ wireless συνδεσιμότητα.

Link to comment
Share on other sites

] (δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η τοσο μεγαλη διαφορα αναμεσα στους 2 της canon που να δικαιολογει τη διαφορα στη τιμη τους)

Aν πρόσεχες καλύτερα θα έβλεπες ότι ο ένας είναι πιο γρήγορος και το σκανερ του εχει μεγαλύτερη ανάλυση

απο τον άλλο. Πάντως μην πάρεις κάτι ακριβό. Όσο πιο φτηνό τόσο καλύτερα. Αν χαλάσει παίρνεις άλλον.

Το χαρακτηριστικό που δεν αναφέρει είναι η ταχύτητα σάρωσης που σε ενδιαφέρει για αυτό που τον θές.

Ο Επσον πάντως ειναι ο πιο γρηγορος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.