Jump to content



Δικτυωση...


YDinopoulos

Recommended Posts

Λοιπόν...εχουμε κ λεμε... Εχω 3 pc που συνδεονται σε ενα dsl-router με utp.

Aπο αυριο θα ερ8ει και ενας 4ος, αλλα και ενας εκτυπωτης που θελω να τον δικτυωσω κ αυτόν. Συνολο 5 λοιπόν. Να παρω ενα switch4-8 ports και να τo συνδέσω στο ρουτερ;;;

Ετσι γίνεται αυτό ;

Link to comment
Share on other sites

Για να συνδεσεις τον εκτυπωτη στο διακοπτη πρεπει να εχει υποστηριξη για εκτυπωτη δικτυου (ο εκτυπωτης). Διαφορετικα αρκει να τον συνδεσεις σε ενα μηχανακι και να τον κανεις shared με τους αλλους χρηστες στο τοπικο δικτυο. Μοναδικος περιορισμος οτι το μηχανημα που θα ειναι αμεσα συνδεδεμενος ο εκτυπωτης πρεπει να ειναι ανοιχτο για να μπορουν να τυπωσουν οι αλλοι.Ελπιζω να βοηθησα

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 19:31]

ΟΚ Θελει crossed η κανονικό UTP ; Ξερεις;;;

Εγώ πριν πάρω το router είχα 2 pc συνεδεμένα μεταξύ τους με crossed, όταν πήρα το router το ένα pc το έβαλα στο router με το crossed καλώδιο και δουλεύει κανονικά. Το έλεγε και στο manual του router.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 20:13]

Απο το router στο switch τι βαζω ομως...;

Πιστεύω πως εξαρτάται από τον router αν θα υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία, οπότε και το switch κανονικά θα δουλεύει και με crossed καλώδιο.

Τι router έχεις;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.