Jump to content



Να βαλω τα win 64 bit edition?


ea6gka

Recommended Posts

οπως και παραπανω, τα εχω ολα , το σιντι , τους οδηγους για την 89 ΜΑΧ , τους οδηγους για την ΑΤΙ αλλα αυτο που δεν εχω και δεν ξερω αν θα κανει επιπλοκες ειναι το μοντεμ για τη adsl zyxel 630 που δεν εχω και δεν εξερω αν θα δουλεψει με αυτα. Τι λετε θα παιξει?

ειμαι στο παραπεντε , πειτε μου γνωμες

Link to comment
Share on other sites

Είναι σταθερά - καλά αλλά δεν υπάρχουν αξιόλογοι Drivers ακόμη για να μπορέσει το λειτουργικό να σου δώσει το 100% των δυνατοτήτων του.......

Τα γραφικά είναι πολύ ποιό αργά απ'ότι σε WinXP 32 bit......

Link to comment
Share on other sites

μια απορια που ειχα παιδες και δημητρη ειναι αν θα δει το driver Sil 3114 ου εχω ηδη η θα πρεπει να βρω αυτον για 64. ΕΠισης δεν ειμαι σιγουρος αν θα δει με τη πρωτη το μοντεμ μου, τι να κανω εχει κανενας καμμια εμπειρια??

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει οποσδήποτε να έχεις 64bit drivers έτοιμους για να μην βρεθείς προ απροόπτου.....

Ψάξε πρώτα για όλους τους διαθέσιμους Drivers που έχεις ανάγκη και μετά προχώρα στην εγκατάσταση.....

Link to comment
Share on other sites

οκ τους εχω ολους ακομα και raid αλλα αφου τελειωσα το download και τοςυ εκαψα σε σιντι δεν το βλεπει το σιντι με αποτελεσμα να με πεταει στο σκληρο με τη μια. Τι να φταιει ρε παιδια , να το βαλω το αρχειο οπως το πηρα στο σιντι η πρωτα να το αποσυμπιεσω και μετα να καψω τα περιεχομενα του? θελει καμμια ειδικη ρυθμιση οταν καιω το σιντι των windows?

Link to comment
Share on other sites

Για την εγκατάσταση των Win XP 64 θα πρότεινα (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) ένα ξεχωριστό σκληρό. Ώστε μόλις τα βάλετε και σας φύγει η περιέργεια να βάλετε πάλι τον σκληρό με το λειτουργικό σας και όλα μια χαρά.

Link to comment
Share on other sites

Εχουν βγει drivers για ολα ομως?Αν θυμαμαι καλα για την ati βγηκαν προσφατα και δεν ειναι πολυ αξιοπιστοι?Εννοειται οτι θα μπουν σε ξεχωριστο partition μην τρεχουμε μετα και δεν φτανουμε!Φιλε anetos εσυ τα εβαλες?

Link to comment
Share on other sites

ναι εγω τα εχω ακομα, μαμανε παιδες ειναι πολυ γρηγορα. Και οταν σας λενε οτι ειναι αργα στα παιχνιδια να απαντατε οτι οι drivers ειναι ΒΕΤΑ ακομα. ειναι λιγο αργα σε σχεση με ΧΡ αλλα οχι πανω απο 10%. πηγα στη σελιδα φιλε δεν εχει για το μοντεμ μου

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ea6gka

Και οταν σας λενε οτι ειναι αργα στα παιχνιδια να απαντατε οτι οι drivers ειναι ΒΕΤΑ ακομα.

lol

Δε μου το ' λεγες πιο μπροστα βρε συ! Χτες το απογεμα που με ρωτησε η μητερα μου στο τηλεφωνο, δεν ηξερα τι να της απαντησω....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.