Jump to content



Βοήθεια σε επιλογη ακουστικών


vironas1416003333

Recommended Posts

Όπως και στον τίτλο μια μικρή βοήθεια παίδες. Έχω τα SteelSeries – SteelSeries 5Hv2 USB

αλλά δεν με ικανοποιούν στο θέμα έντασης ήχου. Έχω επίσης δοκιμάσει τα G35 Surround Sound Headset αλλα και πάλι από ποιότητα κορυφαία αλλα από ένταση μέτρια πράγματα. Sensitivity έχουμε αντίστοιχα 112 db και 90 db αντίστοιχα. Πρέπει να κοιταξω και κάτι άλλο για να μπορέσω να γνωρίζω την ένταση του ήχου??? Και φυσικα άμα έχετε να προτείνεται κάποια headsets ή headphones. Η τιμή έρχεται σε δεύτερη μοίρα.(μέλημα μου ειναι η ένταση) Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς δεύτερη σκέψη πας για μένα στα Roccat Kave.Απλά ότι καλύτερο για gaming και ταινείες έχει περάσει από...τα αυτιά μου.Και όσοι γνωστοί μου τα έχουν πάρει απλά δεν το μετάνιωσαν και έμειναν πάρα πολύ ικανοποιημένοι.Μόνο στη μουσική υστερούν ελάχιστα αλλά για αυτή τη χρήση παίρνεις άλλα ακουστικά και διαφορετικά.Όχι 5.1 και γενικά για επαγγελματικό ήχο.

Εσύ για τη χρήση που τα θες αν κατάλαβα καλά με αυτά που είχες,τα Roccat θα σε φτιάξουν άσχημα!:T:

Link to comment
Share on other sites

Τα ROCCAT KAVE φαίνοντε ενδιαφέρουσα επιλογή θα δω μήπως μπορώ να τα βρω από κάπου για κανα τεστάρισμα :T: .

Από καρτούλα έχω την creative x-fi gamer. Έχω συνδέσει τα steel κατευθείαν πάνω στην κάρτα και δεν είδα διαφορά :wall: . Αλλά υποτίθεται πως αυτά τα headsets έχουν τις δικές τους κάρτες ήχου που συνδέoντε με usb.

Όπως προείπα και στο αρχικό ποστ τα money ερχοντε σε δεύτερη μοιρα ( λεφτά υπάρχουν :triniti: ) οπότε όποια άλλη συμβουλή ή πρόταση δεκτή...

Link to comment
Share on other sites

Αφου λεφτα υπαρχουν γιατι πας και ασχολεισαι με εταιρειες που δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με τον ηχο ? Παλουκαρι μου αμα θες ποιοτητα παρε εναν usb dac/headamp οπως τον audio-gd fun απο ampcity.co.uk, πες μας αν προτιμας ζευγαρι ανοιχτου ή κλειστου τυπου, ξερο αναλυτικο ηχο ή κατι πιο "fun", αν τα θες κυριως για μουσικη ουτε η titanium ειναι σωστη επιλογη ουτε το 5.1 headset.

Την gamer κρατα την για games και συνδεσε την με τον fun μεσω toslink, με αυτες τις ρυθμισεις θα εχεις να φας ΠΟΛΥ κραξιμο στο αγαπημενο σου fps και δεν θα εχεις τπτ να ζηλεψεις απτο positioning ενος 5.1 headset X-Fi CMSS-3D Headphone - Guru3D.com Forums για οταν θες να ακουσεις την μουσικουλα σου απλα θα ανοιγεις τον foobar ( στον οποιο θα εχεις βαλει kernel stream plugin βεβαιως βεβαιως ) και θα γυρνας το knob απο optical σε usb.

Αν ολα αυτα σου φαινονται υπερβολες, απλα παρε ενα σωστο ζευγαρι που δεν εχει ιδιαιτερη αναγκη απο ενισχυση οπως τα audiotechnica AD700 απο εξωτερικο, ( λεφτα υπαρχουν, δεν θα υπαρχει και μια prepaid και ενα paypal ? :p ) αμα εισαι basshead δεν μπορω να προτεινω κατι λογω πηγης, αμα δεν πας στον FUN και παρεις πχ τα dt770 80 pro της beyerdynamic δεν θα το χαρεις καθολου. ετσι την ειχα πατησει κι εγω πριν 3 χρονια με το συγκεκριμενο ζευγαρι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.